Logodiatrofis.gr
ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

Απλή εκπαίδευση ή Πραγματική Μετεκπαίδευση?

Απλή εκπαίδευση ή Πραγματική Μετεκπαίδευση - ΕΛΔΕ STUDIES ΚΔΒΜ

Εσύ θα εμπιστευθείς την Μετεκπαίδευση ή Επανεκπαίδευση σου σε μία οποιαδήποτε εταιρεία παροχής σεμιναρίων ή με αυτοπεποίθηση θα επιλέξεις ένα Έγκυρα Πιστοποιημένο και επίσημα Αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης?

Προγράμματα παροχής εκπαίδευσης υπάρχουν πολλά σε διάφορους τομείς της διατροφής και υγείας. Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις το επίπεδο και η εγκυρότητα των προγραμμάτων εξαρτάται πάντα από το ποιοτικό υπόβαθρο και τα διαπιστευτήρια του εκάστοτε Φορέα Εκπαίδευσης.

Αυτονόητα, εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχονται από πιστοποιημένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και επίσημα Αδειοδοτημένα από το Υπουργείο Παιδείας είναι αυτά που εγγυώνται ξεκάθαρα ένα υψηλό επίπεδο σπουδών, σε αντίθεση με εκείνα που προέρχονται από μη Αδειοδοτημένους φορείς αμφίβολης εγκυρότητας.

Επομένως, μία τόσο σημαντική απόφαση όπως είναι εκείνη του κατάλληλου προγράμματος μετεκπαίδευσης θα πρέπει να βασίζεται ΜΟΝΟ στην επιλογή Εκπαιδευτικών Φορέων που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και του Υπουργείου Παιδείας!

Ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ) αποτελεί έναν Ανεξάρτητο Εκπαιδευτικό Φορέα, ο οποίος λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Lifelong Learning Center (L.L.C.) επίσημα αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας με την υπ’ αριθμόν 50120/Κ6 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3094/τ. Β’/10-05-2023) και Aρ. Μητρώου: 2350120.

Το εκπαιδευτικό έργο του ΚΔΒΜ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES είναι αναγνωρισμένο από Κορυφαία Πανεπιστήμια (πχ. ΕΚΠΑ), όπως προκύπτει από την πολυδιάστατη συνεργασία με το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο επίπεδο πρακτικής άσκησης των εκπαιδευμένων σε διάφορα επιστημονικά προγράμματα του ιδρύματος.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα με δήλωση (19.11.2022) του τ. Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, “η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES επιτελεί σημαντικό επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο, συνεισφέροντας με διάφορες καίριες δράσεις, ενεργά στη παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!”.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ εκτείνονται τόσο σε Προπτυχιακό επίπεδοΣύμβουλος Διατροφής, όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο όπως είναι η εξειδίκευση στην Παιδιατρική Διατροφή (MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC NUTRITION), Αθλητική Διατροφή (MASTER NUTRITIONIST IN SPORTS NUTRITION), Παιδοαθλητική Διατροφή (MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC SPORTS NUTRITION) και την Ψυχοδιαιτολογία (NUTRITION PROFESSIONAL IN PSYCHOLOGY).

Επίλεξε λοιπόν σήμερα το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που σου ταιριάζει και εξέλιξε τις γνώσεις σου με τη δύναμη της έγκυρης επανεκπαίδευσης και πολύτιμο οδηγό έναν επίσημο και πιστοποιημένο Φορέα Δια Βίου Μάθησης, το ΚΔΒΜ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES!  


Ανακάλυψε όλα τα διαθέσιμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΚΔΒΜ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES με 20% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

Επιδότηση Διδάκτρων SUCCESS για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΚΔΒΜ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 2520977 ή να στείλετε email στο studies@elde.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ