Logodiatrofis.gr
ΕΛ.Δ.Ε. STUDIESΜε αποψη... (dGrigorakis blog)Συνέντευξη

Ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης σε προσκαλεί να ακολουθήσεις το επάγγελμα που ονειρεύεσαι: Γίνε τώρα Σύμβουλος Διατροφής!

Ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης σε προσκαλεί να ακολουθήσεις το επάγγελμα που ονειρεύεσαι: Γίνε τώρα Σύμβουλος Διατροφής!

Μία προσωπική συνέντευξη εκ βαθέων για τους προσωπικούς στόχους και τις νέες του εκπαιδευτικές προκλήσεις… Απευθύνει ένα γενικό προσκλητήριο σε όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του στα περισσότερα από 30 χρόνια της επαγγελματικής του διαδρομής μέσα από τους διάφορους επιστημονικούς και επαγγελματικούς τομείς τους οποίους υπηρέτησε.

  • Υπήρξες μαθητής μου στα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ ή πελάτης μου στα BodyLine στις αρχές της δεκαετίας του 90?
  • Επισκέφθηκες τις Διαιτολογικές μου Μονάδες σε Κολωνάκι και Άνω Πατήσια, όλα αυτά τα 30 και πλέον χρόνια λειτουργιάς τους.
  • Υπήρξες μαθητής μου στο 45ο Γυμνάσιο ή μετέπειτα στα ΙΕΚ Ξυνή?
  • Ήσουν τηλεθεατής του Πρωινού Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη ή άλλων εκπομπών με τις οποίες συνεργάστηκα στα 20 και πλέον χρόνια της τηλεοπτικής μου διαδρομής?
  • Ήσουν φοιτητής μου ή παρακολούθησες διαλέξεις μου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ή στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του ΤΕΙ Θες/κης?
  • Παρακολούθησες μαθήματά μου στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ
  • Υπήρξες Αναγνώστης των δεκάδων συγγραμμάτων μου με κυριότερα τα βιβλία: Διατροφή & Σκλήρυνση κατά Πλάκας, Η Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC,  ΝΑΙ ΣΤΗ Σωστή Διατροφή – ΟΧΙ στην Παιδική Παχυσαρκία, Αυτοάνάνοσα, Ανοσοποιτηικό & Διατροφή και Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία Χίλιες Δράσεις υγείας??
  • Με επισκέφθηκες στο εξωτερικό ιατρείο του Αιγινήτειου νοσοκομείου προκειμένου να λάβεις συγκεκριμένη διατροφική αγωγή για νευρολογική νόσο?

Μέσα από μία συναρπαστική επαγγελματική διαδρομή που διαρκεί περισσότερα από 30 χρόνια σε προσκαλώ να με ακολουθήσεις στο μαγικό κόσμο της διατροφής! Θέλεις να κάνεις μία μεταστροφή στην καριέρα σου ή να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις ώστε να μπορείς να βοηθήσεις του φίλους σου? Έλα λοιπόν να σε μυήσω στα μυστικά αυτής της μοναδικής επιστήμης, η οποία προσεγγίζει την τέχνη όσο καμία άλλη, διότι πάντα αναζητά το αίτιο σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα!

Γίνε σήμερα Σύμβουλος Διατροφής ή επέλεξε ένα από τα 4 επιστημονικά προγράμματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες υγείας, και με τη δική μου καθοδήγηση απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία του να μπορείς να συνεισφέρεις στις προοπτικές μίας καλύτερης υγείας στους φίλους και στους συνεργάτες σου Μαζί με τους συνεργάτες μου στην Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία δημιουργήσαμε ένα σπουδαίο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και ετοιμάσαμε ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών με εξειδίκευση στα αντικείμενα της Παιδιατρικής Διατροφής, της Αθλητικής Διατροφής και της Ψυχοδιαιτολογίας, ώστε να μπορείς να λάβεις όλα τα εφόδια μία μοναδικής επαγγελματικής καταξίωσης!

Επισκέψου τον Διαδικτυακό ιστότοπο της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (www.elde.gr), κάνε την εγγραφή σου σήμερα και επωφελήσου από τα μοναδικά προνόμια που σου προσφέρονται!

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης

 


Εσύ θα εμπιστευθείς την Μετεκπαίδευση ή Επανεκπαίδευση σου σε μία οποιαδήποτε εταιρεία παροχής σεμιναρίων ή με αυτοπεποίθηση θα επιλέξεις ένα Έγκυρα Πιστοποιημένο και επίσημα Αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης?

Απλή εκπαίδευση ή Πραγματική Μετεκπαίδευση - ΕΛΔΕ STUDIES ΚΔΒΜ

 


Ανακάλυψε όλα τα διαθέσιμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΚΔΒΜ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES με 20% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

Επιδότηση Διδάκτρων SUCCESS για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΚΔΒΜ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 2520977 ή να στείλετε email στο studies@elde.gr


Ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ) αποτελεί έναν Ανεξάρτητο Εκπαιδευτικό Φορέα, ο οποίος λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Lifelong Learning Center (L.L.C.) αδειοδοτημένο με την υπ’ αριθμόν 50120/Κ6 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3094/τ. Β’/10-05-2023) και Αρ. Μητρώου: 2350120, με θετική διατύπωση γνώμης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’αριθμ. πρωτ. ΔΑ/6305/24-03-2023 Απόφαση (517/23-03-2023 Συνεδρίαση του Δ.Σ.).

Το εκπαιδευτικό έργο της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ είναι αναγνωρισμένο από Κορυφαία Πανεπιστήμια (πχ. ΕΚΠΑ), όπως προκύπτει από την πολυδιάστατη συνεργασία με το Κ.Δ.Β.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο επίπεδο πρακτικής άσκησης των εκπαιδευμένων σε διάφορα επιστημονικά προγράμματα του ιδρύματος.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα με δήλωση (19.11.2022) του τ. Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, “η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES επιτελεί σημαντικό επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο, συνεισφέροντας με διάφορες καίριες δράσεις, ενεργά στη παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!”.

Μετά από πολλαπλά χρόνια ενεργού παρουσίας στο ελληνικό διατροφικό γίγνεσθαι η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία έχοντας συμβάλλει με διάφορες επίκαιρες δράσεις στην έγκυρη ενημέρωση του κοινού, δημιουργεί την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ