Ειδήσεις

SPAGHETTI INTEGRALE με pesto και φιλετίνια πέρκας Ρύζι - Ζυμαρικά

Ένα πεντανόστημο πιάτο με υπέροχο άρωμα αλλά και χρώμα!

 

 Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαριναρίσματος: 15 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:

  • 500γρ. Barilla Spaghetti Ολικής Αλέσεως
  • 400γρ. φιλέτο πέρκας
  • 16 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 8 κουταλιές σάλτσα Pesto Genovese Barilla
  • 2 κουταλιές φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Πλένετε και κόβετε σε μικρά κομμάτια το φιλέτο της πέρκας.
  2. Τοποθετείτε τα κομμάτια σε ένα μπολ και περιχύνετε 3 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τα αφήνετε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 15 λεπτά.
  3. Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνετε τα spaghetti και ανακατεύετε. Αφήνετε να βράσουν περίπου 8 λεπτά και στην συνέχεια τα σουρώνετε καλά.
  4. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζετε ελαφρά τα φιλετίνια της πέρκας μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα εξωτερικά και να έχουν ψηθεί μέσα.
  5. Προσθέτετε στο τηγάνι τα κομμένα τοματίνια και τη σάτσα Pesto Genovese και ανακατεύετε.
  6. Προσθέτετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρετε.

 

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία