Ειδήσεις

Τσαμπίκα Κοντόγιαννου Συνεργάτες της Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Γεννήθηκε στην Ρόδο στις 20/03/1989 και ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Ενιαίο Λύκειο Αρχαγγέλου.

Το 2006 εισάγεται σε σχολή επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας, στο ανώτατο τεχνολογικό ίδρυμα Κρήτης, στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της εκπόνησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Γ.Ν. ¨ΑΝΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ¨ στη Ρόδο από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2011. Εκεί ασχολήθηκε παράλληλα με τις αρμοδιότητές της και με ερωτηματολόγια αξιολόγησης κακής θρέψης στους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Από τον Φεβρουάριο του 2011 έως τον Μάιο του 2012 διεξήγαγε έρευνα με θέμα ¨Αυτοαντίληψη της εικόνας σώματος των παιδιών ηλικίας 4-10 ετών¨ σε σχολεία της Ρόδου, όπου αυτή αποτέλεσε και την πτυχιακή της εργασία.

Το Μάρτιο του 2012 συμμετείχε εθελοντικά στην Πανεπιστημιακή έρευνα MEDIS για το μεσογειακό σκόρ των ενηλίκων ηλικίας > 65 ετών.

Από το Σεπτέμβριο του 2012 αρθογραφεί σε τοπικό περιοδικό της Ρόδου.

Από τον Οκτώβριο του 2012 είναι επιστημονικός συνεργάτης στο παιδότοπο Τροφούπολη. Τον Οκτώβριο του 2012 συμμετείχε σε έρευνα του BECEL PRO ACTIVE στο νησί της Σύμης για μείωση της χοληστερόλης.

Από το Νοέμβριο του 2012 έχει δικό της Γραφείο διαιτολογικής υποστήριξης όπου παράλληλα οργανώνει ομαδικές συνεδρίες καθώς και ομιλίες για διάφορα θέματα διατροφής και διαιτολογίας.

Από το Μάιο του 2013 είναι επιστημονικός συνεργάτης της επιστημονικής ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Το Σεπτέμβρη του 2014 εισήχθη στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε και τον Ιούνιο του 2015 ολοκλήρωσε τις σπουδές της και φέρει τον τίτλο της διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας.

Από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο  του 2015 μετά από παρακολούθηση πιστοποιημένων σεμιναρίων φέρει τίτλο Ειδικού Αθλητικής διατροφής.

Επίσης είναι συνεργάτης της Ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογραφεί στο Νο1 portal Διατροφής & Υγείας.

 

Δείτε επίσης

Δημήτριος Κουτρούμπας

Δημήτριος Κουτρούμπας

Το βιογραφικό σημείωμα του Φυσιοθεραπευτή- Φυσιοπαθητικού και Διατροφολόγου Δημήτριου Κουτρούμπα της Ομάδας Logodiatrofis.gr!

Μαριαλένα Γαλανού

Μαριαλένα Γαλανού

Το βιογραφικό σημείωμα της Διατροφολόγου Μαριαλένας Γαλανού της Ομάδας Logodiatrofis.gr!

Ειρήνη Καλαμπούκα

Ειρήνη Καλαμπούκα

Το βιογραφικό σημείωμα της Διατροφολόγου Ειρήνης Καλαμπούκα της Ομάδας Logodiatrofis.gr!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία