Ειδήσεις

Χυμός για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού Χυμοί - Ποτά

Ένας πολύ υγιεινός χυμός που μας παρέχει διαύγεια και αποτοξίνωση. Με βασικά συστατικά τη μπανάνα, το αχλάδι και τα ακτινίδια και σε σε συνδυασμό με το γάλα και το τσάι, μας δίνουν ένα εξαιρετικό και πολύ γευστικό smoothies.

ΥΛΙΚΑ
Για 2 ποτήρια

  • 1 μπανάνα
  • 1 αχλάδι
  • 2 ακτινίδια
  • 2 ½ φλ. γάλα 1.5% λιπαρά ή γάλα σόγιας
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 3/4 φλ. τσάι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε το τσάι σύμφωνα με τις οδηγίες και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε τα φρούτα, το γάλα, το τσάι και το μέλι σε ένα μπλέντερ και αναμειγνύουμε καλά. Σερβίρουμε σε μεγάλο ποτήρι.

Διατροφικό σχόλιο:
Το ακτινίδιο διαθέτει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από οποιοδήποτε άλλο φρούτο. Ο συνδυασμός με το αχλάδι, το μέλι, το γάλα και το τσάι εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μειώνει τα επίπεδα του οξειδωτικού στρες και αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού απέναντι στους ιούς και τις διάφορες λοιμώξεις.

Δείτε επίσης

Extreme detox smoothie

Extreme detox smoothie

Για αυτό το smoothie μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι τρόφιμα έχετε στην κουζίνα σας και να επιλέξετε ότι υλικά θέλετε και τα οποία πιστεύετε πως θα δώσουν μια ωραία γεύση στο smoothie σας. !

Το πρωινό σας smoothie

Το πρωινό σας smoothie

Το smoothie αυτό είναι πλούσιο σε συστατικά τα οποία θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας στην διαδικασία αποβολής των τοξινών!

Πράσινο smoothie

Πράσινο smoothie

Το πράσινο smoothie αποτελεί το νέο trend το οποίο είναι πολύ θρεπτικό καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που περιέχουν τα πράσινα φρούτα και τα λαχανικά.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία