Ειδήσεις

«Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» |Ο πιο γλυκός διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ Τα νέα της Διατροφής

Ο πιο γλυκός διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ στο www.jotis-zacharoplathoume.gr

Η ΓΙΩΤΗΣ εγκαινιάζει τη νέα διαδικτυακή σελίδα www.jotis-zacharoplathoume.gr με έναν πρωτότυπο, γλυκό διαγωνισμό, με τίτλο «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» και μας προσκαλεί να δημιουργήσουμε την πιο ευφάνταστη συνταγή, αξιοποιώντας τα αγαπημένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ!

Κερδισμένοι, στο τέλος, εκτός από τους νικητές του διαγωνισμού που θα λάβουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα και προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, θα είναι και τα αγαπημένα μας πρόσωπα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σπιτική συνταγή με την υπογραφή επιτυχίας των προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ.

Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλή. Αρκεί να μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και να ακολουθήσετε τις οδηγίες, σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού. Κριτές της διαδικασίας θα είναι η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, ο εμπνευσμένος Food Stylist Μιχάλης Αθανασίου, η Dr. Ευαγγελία Καρβέλα του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ και φυσικά το κοινό.

Ο διαγωνισμός «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» είναι ο πρώτος μιας σειράς από γλυκές ιδέες και εκπλήξεις της ΓΙΩΤΗΣ, που θα φιλοξενούνται στο www.jotis-zacharoplathoume.gr. Παράλληλα, στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να ενημερώνονται για ζαχαροπλαστικά νέα και δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, καθώς και να ανακαλύπτουν μοναδικές συμβουλές, για σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!

Εξαντλήστε λοιπόν τη ζαχαροπλαστική σας φαντασία και μπείτε στο  www.jotis-zacharoplathoume.gr για να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή.

Καλή σας επιτυχία!

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία