Ειδήσεις

«Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Αυτοάνοσα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ένα μεγαλειώδες βιβλίο 400 σελίδων μοναδικό για τα ελληνικά διατροφικά δεδομένα!

Η Διατροφική διαχείριση του ανοσοποιητικού, η αναλυτική διατροφική αντιμετώπιση (στη βάση του προβλήματος) των 21 πιο διαδεδομένων αυτοάνοσων ασθενειών (Θυρεοειδίτιδες, Σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, Νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κλπ.) αλλά και των συμπτωμάτων τους, οι διατροφοκεντρικές αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες της φαρμακευτικής αγωγής, προσδοκίες από την σημερινή επιστημονική έρευνα και η συνοπτική διατροφική φροντίδα έτερων 21 πιο σπάνιων αυτάνοσων παθήσεων, συνιστούν ένα μεγαλειώδες βιβλίο 400 σελίδων μοναδικό για τα ελληνικά διατροφικά δεδομένα: «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Το νέο βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή» αποδεικνύει πως η διατροφή μπορεί να γίνει ένας ουσιαστικός σύμμαχος στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων.

Παραγγείλτε το βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»! Μια μεγαλειώδης εκδοτική παραγωγή 400 σελίδων!!

Με την παραγγελία του βιβλίου σας κάνουμε ΔΩΡΟ* τα ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (*Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας)

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»

Παραγγείλτε τo βιβλίo «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»

Δείτε επίσης

Ημερίδα με θέμα

Ημερίδα με θέμα "Εφηβεία: Νέοι εν κινδύνω"

Η Ημερίδα με θέμα: "Εφηβεία: ¨Νέοι εν κινδύνω¨ Οδική συμπεριφορά και ασφάλεια – Ο ρόλος του υποστηρικτικού πλαισίου" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15.10.2017 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία