Ειδήσεις

Αγίου Βαλεντίνου: Έκπτωση 30% σε όλα τα βιβλία μας Τα νέα της Διατροφής

Valentine's Day: Δείξε την αγάπη σου με Δώρο!

Υποδεχόμαστε τον  'Άγιο Βαλεντίνο' και σας κάνουμε *ΕΚΠΤΩΣΗ 30% σε όλες τις Online Παραγγελίες ΒΙΒΛΙΩΝ-ΕΚΔΟΣΕΩΝ στο www.logodiatrofis.gr.

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, κάντε σήμερα ένα δώρο υγείας και ευεξίας τόσο στον εαυτό σας, όσο και στο σύντροφό σας.

Τα 42 βιβλία του LOGODIATROFIS.GR καλύπτουν μία ευρεία γκάμα θεμάτων διατροφής για κάθε ενδιαφερόμενο….

Επωφεληθείτε λοιπόν της προσφοράς μας και δείξτε την αγάπη σας σε όλους εκείνους που επιθυμείτε να παραμένουν υγιείς, γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια!

Επίσης σας κάνουμε ΔΩΡΟ:

  • Το περιοδικό ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Τεύχος Φεβρουαρίου (ΆΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ) και
  • Τα Έξοδα Αποστολής (για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ 30€)

Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας οποιουδήποτε από τα 42 βιβλία του Logodiatrofis.gr επιθυμείτε από ΕΔΩ και προσθέστε στα σχόλια της παραγγελίας το "ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ" για να επωφεληθείτε της Προσφοράς.

*Η προσφορά ισχύει για Online παραγγελίες αποκλειστικά στο www.logodiatrofis.gr και ΜΟΝΟ για το διάστημα: Πέμπτη (8 Φεβρουαρίου 2018, 12:01π.μ.) έως Τετάρτη ( 14 Φεβρουαρίου 2018, 11:59μ.μ.) και εντός Ελλάδας. Σε περίπτωση άλλης ενεργής προσφοράς, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ισχύει η 'VALENTINE'S DAY... ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ' προσφορά.

Δείτε επίσης

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής

Κατά την περίοδο της μεγάλης Σαρακοστής και ειδικότερα την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τις διατροφικές μας συνήθειες, προβαίνουμε στην κατανάλωση συγκεκριμένων νηστίσιμων τροφίμων, πολλά εκ των οποίων θεωρούνται ευαλλοίωτα. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία