Μοναδικά Τράιφλ με μους χαλβά και μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Χρόνος Προετοιμασίας – Εκτέλεσης: 15′
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο μπισκότα “Digestive” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
- 200 γρ. φουντούκια (χοντροκομμένα & καβουρδισμένα)
- Ξύσμα κουβερτούρας για τη διακόσμηση
- 400 γρ. χαλβάς σοκολάτα κακάο
- 400 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καβουρδίζουμε τους ξηρούς καρπούς ώστε να τους έχουμε έτοιμους και συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά μας.
- Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.
- Χτυπάμε στο multi τον χαλβά και αναμειγνύουμε με σπάτουλα τα δυο μείγματα.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς.
- Βάζουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα μπισκότα σε ποτήρια.
- Βάζουμε από πάνω μία στρώση μους χαλβά και επαναλαμβάνουμε μία ακόμη φορά.
- Διακοσμούμε με ξύσμα κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.