Ειδήσεις

Το περιοδικό «Λόγω... διατροφής» μας κάνει υπερήφανους! Με άποψη...

Το περιοδικό «Λόγω... διατροφής» κυκλοφορεί στα περίπτερα με το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

 

Το περιοδικό «Λόγω... διατροφής» διάνυσε αρκετά χρόνια απόλυτα επιτυχημένης κυκλοφορίας στο χώρο των θεματικών εντύπων. Σε όλη αυτή τη διαδρομή απέσπασε ιδιαίτερα θερμές κριτικές και καθιερώθηκε ως το πρώτο περιοδικό έγκυρης διατροφικής ενημέρωσης. Όμως, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή μας εξελίσσονται, έτσι και το «Λόγω... διατροφής» λαμβάνει μία νέα πολύ μεγαλύτερη διάσταση, κυκλοφορώντας μαζί με τον «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»

Βλέποντας το νέο «Λόγω... διατροφής» θα πρέπει να σας εκμυστηρευθώ ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος! Φαντάζομαι όμως ότι το ίδιο θα αισθάνονται και πολλοί άλλοι από τους συναδέλφους και συνεργάτες μου, οι οποίοι σε δεδομένες χρονικές στιγμές έδωσαν την ψυχή τους στο περιοδικό μας... Γεωργία Καπώλη, Ελένη Σολωμού, Χρύσα Μακρίδη και παλαιότερα η Φαίη Καλλίδου, η Ζωή Μπουλούμπαση, ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης και τόσοι - τόσοι άλλοι...

Σε αυτή τη νέα εποχή το «Λόγω.. διατροφής» είναι πρώτα από όλα έγκυρο, διότι υπογράφεται από περισσότερους από 30 διατροφολόγους υψηλής επιστημονικής στάθμης. Είναι επίκαιρο, διότι παρουσιάζει την αλήθεια για καυτά διατροφικά θέματα, όπως το πρόσφατο σκάνδαλο με το κρέας αλόγου. Είναι διαδραστικό, με διαρκή «μυστική σχέση» με τους αναγνώστες του. Προσωπικές συμβουλές, εξατομικευμένα διατροφολόγια και πολλά – πολλά μυστικά διατροφής που σας αφορούν είναι μερικές από τις καινοτομίες του, οι οποίες είμαι σίγουρος ότι θα σας ενθουσιάσουν!

Γιατί, λόγω... διατροφής έχουμε μία καλύτερη υγεία!

 

Και φυσικά λόγω... διατροφής η ποιότητα της ζωής μας γίνεται καλύτερη!

Κυκλοφορεί την ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»!

 

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης - ΔιαιτολόγοςΔημήτρης Γρηγοράκης
Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος,PhD
Επιστημονικός Διευθυντής Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
Κολωνάκι: Σκουφά 32 & Δημοκρίτου, ΤΚ. 106 73Τηλ.: 2103647517, 2103617502, 2103615603 - Fax: 2103615603
Άνω Πατήσια: Πρόμπονα 27 & Επινίκου, ΤΚ. 111 43Τηλ.: 2102520977, 2102582465 - Fax: 2102582465
Email: grigorakis@logodiatrofis.gr

 

Δείτε επίσης

Ηλιοφοβία ή Ηλιοθεραπεία?

Ηλιοφοβία ή Ηλιοθεραπεία?

Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει μεγάλος φόβος σχετικά με τις πιθανές βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου, οι οποίες όμως μπορεί να προκύπτουν από την υπερέκθεση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία