Ειδήσεις

Το logodiatrofis.gr ανάμεσα στα 8 καλύτερα sites για την υγεία & τη σωστή διατροφή! ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το logodiatrofis.gr ανάμεσα στα 8 καλύτερα sites υγείας και σωστής διατροφής. 

 

Η σωστή διατροφή, η άσκηση και ο συχνός ιατρικός έλεγχος της υγείας μας είναι απαραίτητα για να διατηρούμε το σώμα μας σε μια καλή φυσική κατάσταση. Και επειδή πολλές φορές χρειαζόμαστε μια μικρή καθοδήγηση και γνώμες ειδικών, ρίξτε μια ματιά στις top ιστοσελίδες!

Έτσι ξεκινάει το άρθρο για την Υγεία & Διατροφή, στο έγκυρο περιοδικό τεχνολογίας ONLINE και συνεχίζει αναφέροντας τα 8 καλύτερα sites για... την υγεία και τη σωστή διατροφή!

Μεταξύ των sites Υγείας & Διατροφής που προτείνει το περιοδικό είναι και τα: www.iatronet.gr, www.ygeiaonline.gr, www.iatropedia.gr.

Σας μεταφέρουμε το κείμενο όπου γίνεται αναφορά στο portal www.logodiatrofis.gr :
Ενας πλήρης, στότοπος όπου μπορείτε να βρείτε συμβουλές για τη σωστή διατροφή. Στην ξεχωριστή στήλη «έλεγχος βάρους» μπορείτε, αναλόγως με τις ανάγκες σας, να μειώσετε, να αυξήσετε ή να διατηρήσετε το βάρος σας και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας. Στα ειδικά θέματα του site θα βρείτε συμβουλές για άτομα που πάσχουν από συγκεκριμένες παθήσεις.
 

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία