Το ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στην ομιλία που διοργάνωσε ο Α.Ο. Γλαύκος με θέμα: «Διατροφή και αθλητισμός»! ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ο Α.Ο Γλαύκος με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ...

 

 Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο "Μαρκιανού κ' Νηρηίδων" (Κρύα Ιτεών στην Πάτρα), ομιλία με θέμα: "ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ".

Ομιλήτρια ήταν η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Βασιλακοπούλου Ιωάννα, Επιστημονική Διευθύντρια ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πάτρας, η οποία ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα της διατροφής ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση της άσκησης από έναν έφηβο.

Εξήγησε πόσο σημαντικοί είναι οι υδατάνθρακες στην διατροφή ενός αθλητή αλλά και πόσο απαραίτητες είναι οι βιταμίνες και τα μέταλλα, κυρίως η βιταμίνη C, ο σίδηρος και το ασβέστιο για τη ρύθμιση βιοχημικών διαδικασιών και την ενεργειακή απορρόφηση.

Τέλος έδωσε μερικά μικρά Μυστικά - tips, ώστε να βελτιώσει ένας αθλητής την απόδοση του, πριν - κατά την διάρκεια - μετά από κάθε προπόνηση ή αγώνα.


 

Δείτε Βίντεο από την Ομιλία:

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά.!

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων σας καλούν να γιορτάσουμε και να δοξάσουμε μαζί, το ευλογημένο προϊό του τόπου μας, ΤΟ ΛΑΔΙ.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία