Ειδήσεις

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ τώρα και με ΒΡΩΜΗ Τα νέα της Διατροφής

Ανακαλύψτε τις δύο υπέροχες γεύσεις: Βρώμη-Λεμόνι και Βρώμη-Μέλι.

Η οικογένεια των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ μεγαλώνει με μια νέα σειρά προιόντων με βρώμη. Απολαύστε τα σε δύο υπέροχες γεύσεις: Πτι-Μπερ με βρώμη και λεμόνι και Πτι-μπερ με βρώμη και μέλι.

Η νέα σειρά ήρθε για να σας προσφέρει μια απολασυτική πρόταση που συνδυάζει τη διατροφική αξία της βρώμης με τη διαχρονική ποιότητα των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Τα νέα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με βρώμη είναι ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό snack για όλες τις ώρες, είναι πηγή φυτικών ινών ενώ έχει μόνο 32 θερμίδες το ένα μπισκότο.

Πτι-Μπερ με βρώμη και μέλι: O συνδυασμός της βρώμης με το αγνό και θρεπτικό μέλι χαρίζει ενέργεια για όλη τη μέρα με τον πιο γευστικό και υγιεινό τρόπο!

Πτι-Μπερ με βρώμη και λεμόνι: Τα ευεργετικά οφέλη της βρώμης και η φρεσκάδα του λεμονιού είναι μια ευχάριστη γευστική έκπληξη για εκείνους που αποζητούν την απόλαυση στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΗ

Η βρώμη είναι ένα πολύτιμο δημητριακό γνωστό από τους αρχαίους χρόνους.

Βρίσκεται στην βάση της Μεσογειακής διατροφής, καθώς η κατανάλωση της είναι ωφέλιμη για μια καθημερινή, ισορροπημένη διατροφή.

Περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τον οργανισμό μας, όπως υδατάνθρακες οι οποίοι είναι η βασική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό, πρωτεΐνες,  διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες,  αντιοξειδωτικά και  βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Είναι μια από τις καλύτερες πηγές ενέργειας για τον οργανισμό.

Απολαύστε κι εσείς τώρα τα νέα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με βρώμη και λεμόνι ή με βρώμη και μέλι για ένα γευστικό και υγιεινό snack που θα σας συναρπάσει και θα σας γεμίσει ενέργεια!

Δείτε επίσης

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, διαπίστωσε σε λευκές πλαστικές συσκευασίες των 500 γραμμαρίων σε συνθήκες κενού αέρος, vacuum, με αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξη μυκήτων. !

Ημερίδα Ενημέρωσης & Πρόληψης για την Υγεία (22.3.2018)

Ημερίδα Ενημέρωσης & Πρόληψης για την Υγεία (22.3.2018)

Στο πλαίσιο των δράσεων και εκδηλώσεων της, η Λέσχη Lions Αθηνών Ροιάς στηρίζοντας τη νεολαία,  συνδιοργανώνει  με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής «Ημερίδα Ενημέρωσης και Πρόληψης», την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, 9.30 π.μ.-2.30μ.μ.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία