Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα 'Κρητική Διατροφή και Υγεία' στο Ντύσσελντορφ Τα νέα της Διατροφής

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για τις ευεργετικές επιδράσεις της κρητικής διατροφής στην υγεία και οικονομία την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο δημαρχείο του Ντύσσελντορφ.

Ο καθηγητής Ιατρικής κ.Καφάτος και η Πρόεδρος της Επιτροπής κ.Δασκαλάκη ενημέρωσαν το Γερμανικό κοινό που ανταποκρίθηκε με πολλές ερωτήσεις...

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Ελληνα Γενικό Πρόξενο κ.Δελαβέκουρα και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Σε ιδιαίτερο ευχάριστο κλίμα έγιναν συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Γερμανίας-Κεντρώας Ευρώπης Αυγουστίνο, τον Υπουργό Οικονομικών της Ρηνανίας, τους Δημάρχους Κολωνίας, Βούπερταλ, Ντύσσελντορφ, και Διπλωμάτες από γειτονικά κρατίδια. Ολοι οι υψηλοί προσκεκλημένοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας.

Κοινώς αποδεκτή η λύση ανάπτυξης γαστρονομικού τουρισμού ως απάντηση στην κρίση και τη μετανάστευση.

Λαμπρή η δοξολογία στον καθεδρικό ναό πλησίον του δημαρχείου για ολίγους και εκλεκτούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της Κεντρικής Ευρώπης, που προηγήθηκε της εκδήλωσης στην όχθη του Ρήνου.

Υποστηρικτές της κίνησης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, οι εταιρείες Ψαρουδάκη, Γιαννούλη, Βιοχύμ, Αβέα. Μύλοι Κρήτης, Βεροκρητικό.

Η εκδήλωση ετέθη υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Συνδέσμου Εξαγωγέων, της Πανελλήνιας Ενώσεως πολιτιστικών Κρητικών σωματείων, της Παγκρητίου Ενώσεως, Φοιτητικών Ενώσεων, της Ελληνικής διατροφολογικής Εταιρείας και άλλων φορέων.

Δείτε επίσης

Έρχεται φόρος 'χοληστερίνης' στο κρέας

Έρχεται φόρος 'χοληστερίνης' στο κρέας

Την επιβολή του επόμενου μεγάλου φόρου, μετά τον καπνό, τον άνθρακα και την ζάχαρη φαίνεται πως εξετάζουν οι παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές και οι χαράσσοντες πολιτική σε διάφορες χώρες του πλανήτη, με την αιτιολογία ότι η κατανάλωση υπερβολικού κρέατος έχει αρνητικές περιβαλλοντικές και υγειονομικές επιπτώσεις, παρόμοιες με αυτές της υπερβολικής κατανάλωσης καπνού.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία