Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα 'Κρητική Διατροφή και Υγεία' στο Ντύσσελντορφ Τα νέα της Διατροφής

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για τις ευεργετικές επιδράσεις της κρητικής διατροφής στην υγεία και οικονομία την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο δημαρχείο του Ντύσσελντορφ.

Ο καθηγητής Ιατρικής κ.Καφάτος και η Πρόεδρος της Επιτροπής κ.Δασκαλάκη ενημέρωσαν το Γερμανικό κοινό που ανταποκρίθηκε με πολλές ερωτήσεις...

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Ελληνα Γενικό Πρόξενο κ.Δελαβέκουρα και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Σε ιδιαίτερο ευχάριστο κλίμα έγιναν συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Γερμανίας-Κεντρώας Ευρώπης Αυγουστίνο, τον Υπουργό Οικονομικών της Ρηνανίας, τους Δημάρχους Κολωνίας, Βούπερταλ, Ντύσσελντορφ, και Διπλωμάτες από γειτονικά κρατίδια. Ολοι οι υψηλοί προσκεκλημένοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας.

Κοινώς αποδεκτή η λύση ανάπτυξης γαστρονομικού τουρισμού ως απάντηση στην κρίση και τη μετανάστευση.

Λαμπρή η δοξολογία στον καθεδρικό ναό πλησίον του δημαρχείου για ολίγους και εκλεκτούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της Κεντρικής Ευρώπης, που προηγήθηκε της εκδήλωσης στην όχθη του Ρήνου.

Υποστηρικτές της κίνησης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, οι εταιρείες Ψαρουδάκη, Γιαννούλη, Βιοχύμ, Αβέα. Μύλοι Κρήτης, Βεροκρητικό.

Η εκδήλωση ετέθη υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Συνδέσμου Εξαγωγέων, της Πανελλήνιας Ενώσεως πολιτιστικών Κρητικών σωματείων, της Παγκρητίου Ενώσεως, Φοιτητικών Ενώσεων, της Ελληνικής διατροφολογικής Εταιρείας και άλλων φορέων.

Δείτε επίσης

ΕΦΕΤ: 15η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

ΕΦΕΤ: 15η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή υπενθυμίζει για άλλη μία χρονιά ότι η κατανάλωση αγαθών είναι όχι μόνο ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά και ο βασικότερος κρίκος στην οικονομική δραστηριότητα κάθε χώρας. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία