Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα 'Κρητική Διατροφή και Υγεία' στο Ντύσσελντορφ Τα νέα της Διατροφής

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για τις ευεργετικές επιδράσεις της κρητικής διατροφής στην υγεία και οικονομία την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο δημαρχείο του Ντύσσελντορφ.

Ο καθηγητής Ιατρικής κ.Καφάτος και η Πρόεδρος της Επιτροπής κ.Δασκαλάκη ενημέρωσαν το Γερμανικό κοινό που ανταποκρίθηκε με πολλές ερωτήσεις...

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Ελληνα Γενικό Πρόξενο κ.Δελαβέκουρα και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Σε ιδιαίτερο ευχάριστο κλίμα έγιναν συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Γερμανίας-Κεντρώας Ευρώπης Αυγουστίνο, τον Υπουργό Οικονομικών της Ρηνανίας, τους Δημάρχους Κολωνίας, Βούπερταλ, Ντύσσελντορφ, και Διπλωμάτες από γειτονικά κρατίδια. Ολοι οι υψηλοί προσκεκλημένοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας.

Κοινώς αποδεκτή η λύση ανάπτυξης γαστρονομικού τουρισμού ως απάντηση στην κρίση και τη μετανάστευση.

Λαμπρή η δοξολογία στον καθεδρικό ναό πλησίον του δημαρχείου για ολίγους και εκλεκτούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της Κεντρικής Ευρώπης, που προηγήθηκε της εκδήλωσης στην όχθη του Ρήνου.

Υποστηρικτές της κίνησης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, οι εταιρείες Ψαρουδάκη, Γιαννούλη, Βιοχύμ, Αβέα. Μύλοι Κρήτης, Βεροκρητικό.

Η εκδήλωση ετέθη υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Συνδέσμου Εξαγωγέων, της Πανελλήνιας Ενώσεως πολιτιστικών Κρητικών σωματείων, της Παγκρητίου Ενώσεως, Φοιτητικών Ενώσεων, της Ελληνικής διατροφολογικής Εταιρείας και άλλων φορέων.

Δείτε επίσης

Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά;

Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά;

Ψωνίστε Μαζί Μας! Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά; Κλείστε Τώρα Το Ραντεβού Σας Με Τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Γιούλη Φραγκιαδουλάκη Του ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Στο Ηράκλειο.!

2ND ATHENS DIABETES FORUM

2ND ATHENS DIABETES FORUM

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Maΐου 2017, στην ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία