Ειδήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ΄Αυτοάνοσα Νοσήματα' στο Ηράκλειο Κρήτης Τα νέα της Διατροφής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη στο Ηράκλειο Κρήτης στην αίθουσα «Μανώλη Καρέλλη» στην Ανδρόγεω με θέμα 'Αυτοάνοσα Νοσήματα'.

Τι είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν; Πόσα είδη υπάρχουν και ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης τους;

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο ΜΚΟ “Μείον Ένα”. Το θέμα “Τι είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα, πόσα είδη υπάρχουν και ποιοι οι τρόποι αντιμετώπισής τους” κάλυψε η ειδική ρευματολόγος, εξειδικευμένη στα αυτοάνοσα νοσήματα, Μαριλένα Μαμουλάκη-Προκοπάκη.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος ΒSc, MSc, PhD, διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, Dr. Δημήτρης Γρηγοράκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απαντήθηκαν όλά τα ερωτήματα του κοινού από τους εισηγητές.

Τη συζήτηση συντόνισε η κα. Εύα Ντελιδάκη.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Δείτε επίσης

Πρωτοβουλία για μείωση 10% της ζάχαρης έως το 2020

Πρωτοβουλία για μείωση 10% της ζάχαρης έως το 2020

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει εθελοντική δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης στα ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών/Μελών του μέχρι το 2020, με σημείο αναφοράς το 2015.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία