Ειδήσεις

Το Ελαιοπουλάκι υποψήφιο για τα βραβεία Sial Innovation 2018 Τα νέα της Διατροφής

Ο θεσμός SIAL INNOVATION που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια στα πλαίσια της Διεθνούς έκθεσης Τροφίμων και Ποτών SIAL PARIS έχει αποτελέσει πυλώνα ανάδειξης καινοτομιών στον τομέα των τροφίμων.

Φέτος το προϊόν Ελαιοπουλάκι ανακηρύχτηκε υποψήφιο για τα βραβεία Sial Innovation Awards 2018, αναγνωρίζοντας έτσι την καινοτομία του.

Το Ελαιοπουλάκι θα παρουσιαστεί στα πλαίσια της SIAL PARIS 2018, μέσα από το περίπτερο της, Κ039 Hall 6, και φιλοδοξεί να τραβήξει τα βλέμματα των διεθνών επισκεπτών, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί κατά την διάρκεια της έκθεσης συναντήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη διάκριση που έλαβε το Ελαιοπουλάκι και φιλοδοξούμε να είναι αυτή η αρχή μία μακράς πορείας αναγνώρισης, τόσο σε επίπεδο βραβεύσεων όσο και σε επίπεδο αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό και εκτός των ορίων της Ελλάδας.”

Δείτε επίσης

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (Τρίτη 16/10/2018) ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της μεγάλης πανελλαδικής επιδημιολογικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, στα πλαίσια της Μελέτης “Healthy for Life” για τη διατροφή και τη φυσική άσκηση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία