Ειδήσεις

Εκδήλωση με θέμα ΄Αυτοάνοσα Νοσήματα' στο Ηράκλειο Κρήτης Τα νέα της Διατροφής

Τη Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη στο Ηράκλειο Κρήτης στην αίθουσα «Μανώλη Καρέλλη» στην Ανδρόγεω με θέμα 'Αυτοάνοσα Νοσήματα'.

Τι είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν; Πόσα είδη υπάρχουν και ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης τους;

Με «θεμέλια» αυτά τα ερωτήματα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Μανώλη Καρέλλη» στην Ανδρόγεω και διοργανώνεται από τον ΜΚΟ 'Μείον Ένα' που στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες.

Τα βασικά αυτά ερωτήματα θα απαντηθούν από τον εκπρόσωπο καθηγητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης.

Στην συνέχεια, ο κλινικός και γνωστός διατροφολόγος Dr. Δημήτρης Γρηγοράκης θα αναλύσει τον σημαντικό ρόλο της διατροφής στην κατηγορία αυτών των νοσημάτων. Ο κ. Γρηγοράκης έχει γράψει δύο βιβλία πάνω στα αυτοάνοσα νοσήματα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί χρόνος ώστε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις του κοινού από τους εισηγητές.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα. Εύα Ντελιδάκη, ενώ στην αίθουσα θα προσφερθεί και μπουφές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δείτε επίσης

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (Τρίτη 16/10/2018) ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της μεγάλης πανελλαδικής επιδημιολογικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, στα πλαίσια της Μελέτης “Healthy for Life” για τη διατροφή και τη φυσική άσκηση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία