Ειδήσεις

Διαβίβαση της καταγγελίας μας σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος Τα νέα της Διατροφής

Μετά τη μήνυση που υπέβαλλε ο κ.Γρηγοράκης σε συνεργασία με τη δικηγόρο κα. Μαρία Ζιαζιά, πραγματοποιήθηκε και διαβίβαση της ανακοίνωσης στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Τις τελευταίες ώρες λαμβάνει χώρα στα social media (Facebook) διαφημιστική εκστρατεία προϊόντος αδυνατίσματος. Σε χορηγούμενη διαφήμιση εμφανίζομαι να υποστηρίζω τη χρήση του προϊόντος Eco Slim. Η δήθεν παρουσία μου πραγματοποιείται είτε σε συνδυασμό με μία γυναίκα που παρουσιάζει εμφανώς την κλινική εικόνα νευρογενούς ανορεξίας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA (σημειωτέων η εικόνα φέρει πλαστό και διαφορετικό από το πραγματικό λογότυπο του σταθμού!), είτε ως συνεντευξιαζόμενος από την σύμβουλο διατροφής κα Μαρία Βουτσινά (η οποία σημειωτέων έχει αποβιώσει προ τριετίας), είτε ως λαμβάνων συνέντευξη από το γνωστό Γάλλο διατροφολόγο Δρ. Pierre Dukan. Και στις 3 περιπτώσεις προωθείται στον ηλεκτρονικό αποδέκτη η ιδέα της αγοράς και χρήσης του συγκεκριμένου προϊόντος.

Διαβάστε επίσης: Μήνυση του Δ.Γρηγοράκη κατά αγνώστων για παραπλανητική διαφήμιση

«Η Διαβίβαση ανακοίνωσης της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας για διαφημιστική εξαπάτηση»

Δείτε επίσης

5 λόγοι για να είστε χορηγοί στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

5 λόγοι για να είστε χορηγοί στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2017 η Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα βρίσκεται στην κεντρική Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου διοργανώνοντας για 11η συνεχή χρονιά μία ξεχωριστή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία