Ειδήσεις

'Διατροφή-Ασκηση-Υγεία' στον Ιστιοπλοικό Όμιλο Χανίων Τα νέα της Διατροφής

Μια ακόμα εκδήλωση με θέμα 'Διατροφή-Ασκηση-Υγεία' πραγματοποιήθηκε από την Επιστημονική Ομάδα προώθησης των ευεργετικών επιδράσεων της κρητικής διατροφής στο χώρο του ιστιοπλοικού ομίλου Χανίων.

Η υπεύθυνη της εξαιρετικής επιτροπής κα. Δασκαλάκη Υρώ παρουσίασε σύντομα τη διεθνή δράση της και τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης γαστρονομικού τουρισμού στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας κ. Κορκίδης,  η Αντιδήμαρχος Χανίων κα.Τσιρίδη, ο Αντιπρόεδρος του Ιστιοπλοικού ομίλου κ. Λεκάκης χαιρέτισαν την εκδήλωση συγχαίροντας για την πρωτοβουλία.

Χαιρετισμούς απέδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος Εξαγωγέων κ. Καλαμπόκης, ο Αρχηγός του Στόλου Αντιναύαρχος κ. Παυλόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Θέματα όπως 'Διατροφή και ψυχική υγεία', ΄Διατροφή και υγεία', 'Τροφές και ενέργεια', και 'Ιστιοπλοική διατροφή' ανέπτυξαν ο τ. Πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Χανίων κ. Αλιφιεράκης Μανώλης, η Ψυχολόγος της Βρετανικής Ενωσης κ. Τζωρτζακάκη Λουκία, η Γ. Γραμματέας Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Ζυγούρη Βούλα και η Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοίας κα. Παπαδοπούλου Σοφία.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης οι Μύλοι Κρήτης, το Creta eleon, η Εταναπ, το μέλι Σαβιολάκη, και το ξενοδοχείο Αρχοντίκι.

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2018

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2018

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 12η συνεχή χρονιά.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία