Ειδήσεις

'Δίαιτα DETOX μετά τις γιορτές'... ΑΥΤΟ το Σάββατο 06/01 με την 'Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ' Τα νέα της Διατροφής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ αυτό το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ με την «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του τύπου» τη νέα έκδοση του διατροφολόγου Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη 'Δίαιτα Detox μετά τις γιορτές'.

Κυκλοφορεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 06/01 με την 'Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του τύπου'

Η νέα δίαιτα DETOX θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις επικίνδυνες τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και να αδυνατίσετε με ασφάλεια, χωρίς να πεινάσετε!

Στο νέο βιβλίο του Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη θα βρείτε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να χάσετε τα περιττά σας κιλά.

Μετά από παρεκτροπές όπως εκείνες που συμβαίνουν σε περιόδους διατροφικής χαλάρωσης π.χ. εορτές, διακοπές κλπ. είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τη δίαιτα Detox.

Η δίαιτα Detox είναι ένα πρόγραμμα ήπιας αποτοξίνωσης (Detox) του οργανισμού, για όλους εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε την προσπάθεια σας και χρειάζεστε ένα μενού προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις.

Περιλαμβάνει τροφές πολύ πλούσιες σε αντιοξειδωτικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν παράλληλα να προστατεύσετε την υγεία σας από διάφορους απειλητικούς παράγοντες. Έτσι, η δίαιτα Detox σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να ενδυναμώσετε τη φυσική σας άμυνα.

Αποτελεί μία ελκυστική πρόταση, χωρίς δυσάρεστα φαινόμενα στέρησης. Με βάση αυτό το δεδομένο είναι βέβαιο ο οργανισμός σας θα είναι περισσότερο ανθεκτικός και θα λειτουργεί πιο σωστά, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτελεσματική μείωση του βάρους!

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Δείτε επίσης

Έρχεται φόρος 'χοληστερίνης' στο κρέας

Έρχεται φόρος 'χοληστερίνης' στο κρέας

Την επιβολή του επόμενου μεγάλου φόρου, μετά τον καπνό, τον άνθρακα και την ζάχαρη φαίνεται πως εξετάζουν οι παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές και οι χαράσσοντες πολιτική σε διάφορες χώρες του πλανήτη, με την αιτιολογία ότι η κατανάλωση υπερβολικού κρέατος έχει αρνητικές περιβαλλοντικές και υγειονομικές επιπτώσεις, παρόμοιες με αυτές της υπερβολικής κατανάλωσης καπνού.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία