Ειδήσεις

Οι Best Seller δίαιτες του Δρα. Δ. Γρηγοράκη ΑΥΤΟ το Σάββατο 17/02 με την 'Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ' Τα νέα της Διατροφής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ αυτό το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ με την «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του τύπου»τις Best Seller δίαιτες του Δρα. Δημήτρη Γρηγοράκη για άμεσα αποτελέσματα.

Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 17/01 με την 'Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του τύπου'

Επιλέξτε ανάμεσα στα εκπληκτικά βιβλία (RESTART, ΔΙΑΙΤΑ DETOX, ΔΙΑΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ) του Κλινικού Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη και χάστε εύκολα και με ασφάλεια τα περιττά κιλά, χωρίς να πεινάσετε!

Οι εκπληκτικές δίαιτες του Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να αδυνατίσετε άμεσα και υγιεινά, αλλά και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε αποτελεσματικά την υγεία σας!

Η επαναστατική μεταβολική δίαιτα RESTART: Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ μεταβολική δίαιτα RESTART, είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα περιττά κιλά! Τα μυστικά της ανανεωμένης, επαναστατικής δίαιτας RESTART θα ξεμπλοκάρουν και θα επανακινήσουν τον μεταβολισμό σας και θα σας βοηθήσουν να χάνετε κιλά, χωρίς να πεινάσετε!

ΔΙΑΙΤΑ DETOX: Η νέα δίαιτα DETOX θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις επικίνδυνες τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και να αδυνατίσετε με ασφάλεια, χωρίς να πεινάσετε!

ΔΙΑΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ: Μάθετε πως μια ισορροπημένη δίαιτα χωρίς γλουτένη μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μια για πάντα τα περιττά κιλά και να αντιμετωπίσετε φουσκώματα, φλεγμονές, αλλά και πολλές αυτοάνοσες παθήσεις. Ακολουθήστε τα αποτελεσματικά προγράμματα διατροφής και απολαύστε τις 22 υπέροχες και γευστικές συνταγές που θα βρείτε στο βιβλίο, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες μίας ισορροπημένης διατροφής με την παροχή επαρκών θρεπτικών συστατικών, χωρίς όμως την παρουσία γλουτένης!

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Δείτε επίσης

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, διαπίστωσε σε λευκές πλαστικές συσκευασίες των 500 γραμμαρίων σε συνθήκες κενού αέρος, vacuum, με αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξη μυκήτων. !

Ημερίδα Ενημέρωσης & Πρόληψης για την Υγεία (22.3.2018)

Ημερίδα Ενημέρωσης & Πρόληψης για την Υγεία (22.3.2018)

Στο πλαίσιο των δράσεων και εκδηλώσεων της, η Λέσχη Lions Αθηνών Ροιάς στηρίζοντας τη νεολαία,  συνδιοργανώνει  με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής «Ημερίδα Ενημέρωσης και Πρόληψης», την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, 9.30 π.μ.-2.30μ.μ.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία