Ειδήσεις

5 λόγοι για να είστε χορηγοί στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017 Τα νέα της Διατροφής

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2017 η Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα βρίσκεται στην κεντρική Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου διοργανώνοντας για 11η συνεχή χρονιά μία ξεχωριστή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση.

Οι 5 πιο σημαντικοί λόγοι για να είστε χορηγοί στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017:

 1. Στηρίζετε τις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής υπογραμμίζοντας την εταιρική / κοινωνική σας ευαισθησία. Ταυτίζεστε με το μεγαλύτερο ετήσιο διατροφικό event υποστηρίζοντας ενεργά τις δράσεις της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.
 2. Πολυσύχναστος Τόπος πρωινής εκδήλωσης: Η κεντρική Πλατεία Κοράη, στον Πειραιά.  Αναμένεται προσέλευση  >5.000 ατόμων και προσέγγιση νέου κοινού.
 3. Εκτενής επικοινωνία χορηγών σε επίπεδο pre και post event. Συνεχείς δημοσιεύσεις Δελτίων Τύπου, Ραδιοφωνικές & Τηλεοπτικές αναφορές από μέσα μεγάλης ακροαματικότητας, αναφορές από Έντυπα και Ηλεκτρονικά μέσα (Forma, Tlife κλπ), δημιουργικά βίντεο που προβάλουν τα προϊόντα σας.
 4. Ιδιαίτεροι και καινοτόμοι τρόποι προβολής των προϊόντων σας με πολλές εκπλήξεις και happenings. Η άνευ προηγουμένου ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση στο καλλιτεχνικό σκέλος φέρει την υπογραφή της Εvent Planner κας Έλενα Δεφίγγου. Το γεγονός αυτό παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών και στοχευμένων τρόπων προβολής των προϊόντων σας.
 5. Live Επικοινωνία της Εκδήλωσης από Δυναμικά Μέσα Ενημέρωσης:
  • Τηλεοπτικές Εκπομπές
  • Ραδιόφωνο Παραπολιτικά
  • Ραδιόφωνο Πειραϊκής Εκκλησίας (Στα top 15 ακροαματικότητας για Σεπτέμβριο 17')
  • Live streaming από το Logodiatrofis.gr

Όπως κάθε χρόνο, τις εκδηλώσεις αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του πλήθος κόσμου και εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

 Ζητήστε πληροφορίες για τη χορηγική σας συμμετοχή σήμερα!

Στοιχεια επικοινωνίας: Άννα Μεσσηνέζη / Τίνα Καραίσκου - 2102520977

Δείτε επίσης

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

Για άλλη μια χρονιά ο Ε.Φ.Ε.Τ., έχοντας πρωταρχικό στόχο την προστασία των καταναλωτών στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και την προστασία τους από πρακτικές παραπλάνησης, εντατικοποιεί τους ελέγχους του στην αγορά των τροφίμων την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία