Ειδήσεις

5 λόγοι για να είστε χορηγοί στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017 Τα νέα της Διατροφής

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2017 η Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα βρίσκεται στην κεντρική Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου διοργανώνοντας για 11η συνεχή χρονιά μία ξεχωριστή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση.

Οι 5 πιο σημαντικοί λόγοι για να είστε χορηγοί στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017:

 1. Στηρίζετε τις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής υπογραμμίζοντας την εταιρική / κοινωνική σας ευαισθησία. Ταυτίζεστε με το μεγαλύτερο ετήσιο διατροφικό event υποστηρίζοντας ενεργά τις δράσεις της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.
 2. Πολυσύχναστος Τόπος πρωινής εκδήλωσης: Η κεντρική Πλατεία Κοράη, στον Πειραιά.  Αναμένεται προσέλευση  >5.000 ατόμων και προσέγγιση νέου κοινού.
 3. Εκτενής επικοινωνία χορηγών σε επίπεδο pre και post event. Συνεχείς δημοσιεύσεις Δελτίων Τύπου, Ραδιοφωνικές & Τηλεοπτικές αναφορές από μέσα μεγάλης ακροαματικότητας, αναφορές από Έντυπα και Ηλεκτρονικά μέσα (Forma, Tlife κλπ), δημιουργικά βίντεο που προβάλουν τα προϊόντα σας.
 4. Ιδιαίτεροι και καινοτόμοι τρόποι προβολής των προϊόντων σας με πολλές εκπλήξεις και happenings. Η άνευ προηγουμένου ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση στο καλλιτεχνικό σκέλος φέρει την υπογραφή της Εvent Planner κας Έλενα Δεφίγγου. Το γεγονός αυτό παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών και στοχευμένων τρόπων προβολής των προϊόντων σας.
 5. Live Επικοινωνία της Εκδήλωσης από Δυναμικά Μέσα Ενημέρωσης:
  • Τηλεοπτικές Εκπομπές
  • Ραδιόφωνο Παραπολιτικά
  • Ραδιόφωνο Πειραϊκής Εκκλησίας (Στα top 15 ακροαματικότητας για Σεπτέμβριο 17')
  • Live streaming από το Logodiatrofis.gr

Όπως κάθε χρόνο, τις εκδηλώσεις αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του πλήθος κόσμου και εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

 Ζητήστε πληροφορίες για τη χορηγική σας συμμετοχή σήμερα!

Στοιχεια επικοινωνίας: Άννα Μεσσηνέζη / Τίνα Καραίσκου - 2102520977

Δείτε επίσης

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, διαπίστωσε σε λευκές πλαστικές συσκευασίες των 500 γραμμαρίων σε συνθήκες κενού αέρος, vacuum, με αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξη μυκήτων. !

Ημερίδα Ενημέρωσης & Πρόληψης για την Υγεία (22.3.2018)

Ημερίδα Ενημέρωσης & Πρόληψης για την Υγεία (22.3.2018)

Στο πλαίσιο των δράσεων και εκδηλώσεων της, η Λέσχη Lions Αθηνών Ροιάς στηρίζοντας τη νεολαία,  συνδιοργανώνει  με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής «Ημερίδα Ενημέρωσης και Πρόληψης», την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, 9.30 π.μ.-2.30μ.μ.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία