Ειδήσεις

Στοκχόλμη: Αναζητούσαν μοντέλα σε κέντρο θεραπείας για την νευρική ανορεξία Τα νέα της Διατροφής

Σε κέντρο θεραπείας για άτομα που πάσχουν από νευρική ανορεξία.

 

Το Κέντρο της Στοκχόλμης για τις Διατροφικές Διαταραχές είναι το μεγαλύτερο του είδους του στη Σουηδία. Φιλοξενεί 1.700 ασθενείς, κυρίως νεαρά κορίτσια αλλά και πολλά αγόρια και ενηλίκους. Ορισμένοι από τους ασθενείς νοσηλεύονται ενώ άλλοι προσέρχονται μόνο στα εξωτερικά ιατρεία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η διευθύντρια του κέντρου δεν έδωσε το όνομα του πρακτορείου που αναζητούσε τα μοντέλα. Δήλωσε στα μέσα ότι οι άνθρωποι του πρακτορείου βρισκόντουσαν έξω από το κτίριο και περίμεναν τις νεαρές κοπέλες που θα έβγαιναν για περίπατο. «Μία από τις κοπέλες με την οποία ήρθαν σε επαφή ήταν τόσο αδύνατη που αναγκαζόταν να μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο διευθυντής του πρακτορείου Elite στη Στοκχόλμη έσπευσε να κάνει δήλωση: «Είναι απεχθές και αντίκειται σε κάθε έννοια ηθικής. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο μεγάλο, σοβαρό πρακτορείο, που να δουλεύει κατ' αυτόν τον τρόπο» κατέληξε.

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία