Logodiatrofis.gr
Nutrition Stories

Στέλλα Ν.: «Αν έχεις θέληση μπορείς και εσύ!»

Στέλλα Ν.: «Αν έχεις θέληση μπορείς και εσύ!» - ευχαριστώ

Το Nutrition Story της Στέλλας Ν. που όπως λέει κανένας παχύσαρκος δεν βλέπει κάτι κακό πάνω του.

Μια επίσκεψη στον γυναικολόγο μου ήταν η αίτια να ξεκινήσω και εγώ μια δίαιτα. Και αναρωτιόμουν τι την χρειάζομαι?

Κανένας παχύσαρκος δεν βλέπει κάτι κακό πάνω του. Δεν έβλεπα πως είχα γίνει ένα παχύσαρκο πλάσμα!!! Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι, παρέες τίποτα, και φυσικά μια γυναικά χωρίς να μπορεί να πάει για τα ψώνια της.(ΡΟΥΧΑ)!!!!! Αποφάσισα λοιπόν να κάνω την κίνηση να βρω μια καλή διαιτολόγος γιατί αυτό χρειαζόμουν!!! Μια μέρα είδα μια πινακίδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και είπα στον σύζυγο μου να την δοκιμάσουμε. Και εκεί ξεκίνησαν όλα!!!

Όταν πρωτογνώρισα την διαιτολόγο μου Τσαμπίκα Κοντόγιαννου είπα στον εαυτό μου όλα θα πάνε καλά. Ήταν βήμα βήμα μαζί μου, στις καλές και στις κακές στιγμές μου, με έμαθε να τρώω σωστά και υγιεινά όπως και φαγητά που δεν έτρωγα ποτέ μου. Ποτέ δεν μου είπε κάτι για να απογοητευτώ αν έβαζα εάν κοιλάκι παραπάνω ,πάντα είναι με το χαμόγελο στα χείλη και πάντα μου λέει δεν πειράζει συνεχίζουμε δυναμικά για την επόμενη εβδομάδα και πάντα μου έδινε εάν χαρούμενο κίνητρο!!!! Δεν μου έλειψε τίποτα από το φαγητό, καμία φορά έσκαγα κιόλας (χάχανά))))) τόσο καλά!!!!

Η Τσαμπίκα Κοντόγιαννου για εμένα είναι άνθρωπος μια καλή φίλη που απόκτησα και μετρά η διαιτολόγος μου. Είναι εκεί για ότι χρειαστώ, και την ευχαριστώ για όλα!!!! Τα αποτελέσματα μου?????? Τον Αύγουστο πάω στον τρίτο χρόνο μου στην ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ έχασα σιγά-σιγά αλλά σταθερά τα κιλά. Ήμουν 99-100 κιλά και τώρα είμαι 65. Βλέπω την ΖΩΗ διαφορετικά δεν έχω πλέον γυναικολογικά προβλήματα ξεπεράστηκαν!!!! Και όπως σας είπα πριν μια γυναικά χωρίς ψώνια δεν μπορεί πλέον μπαίνω σε οποίο κατάστημα θέλω!!! Ευχαριστώ και τον άντρα μου και τα παιδιά μου που με στήριξαν και αυτοί σε αυτήν την φάση της ζωής μου. Ο καθένας μας μπορεί να το κάνει αυτό. Φτάνει να έχεις ΘΕΛΗΣΗ και να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ σε ΣΕΝΑ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Στέλλα Ν.

Υπάρχει ένα διατροφικό γεγονός που θα θέλετε να το μοιραστείτε με τους αναγνώστες του Logodiatrofis.gr;

Το «NUTRITION STORIES» έχει σχεδιαστεί για εκείνους τους αναγνώστες μας που επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δική τους διατροφική ιστορία/ μυστικό / σκέψεις.

Όλοι έχουμε πολλές και διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με τη διατροφικά βιώματα (ορισμένες είναι προσωπικές, ενώ άλλες αφορούν αγαπημένα πρόσωπα).

Μπορείτε να:

 • Εκδηλώσετε χαρά σας για τα κιλά που χάσατε
 • Ευχαριστήσετε το διατροφολόγο σου
 • Γκρινιάξετε για τα κιλά που δεν χάνετε
 • Ενημερώσετε για τα διατροφικά «φάρμακα» σας
 • Παρουσιάσετε τα τρόφιμα που χρησιμοποιείτε για να αναδείξουν την ομορφιά σας
 • Διηγηθείτε πόσο σας βοήθησε η διατροφή που ακολουθήσατε στην αντιμετώπιση κάποιου νοσήματος
 • Υποδείξετε το είδος της φυσικής δραστηριότητας που προτιμάτε
 • Εκμυστηρευτείτε την... «μυστική συνταγή της γιαγιάς»
 • Παρουσιάσετε το φαγητό που φτιάχνετε και για το οποίο είστε περήφανος/η
 • Δώσετε κάποια «μαγική τεχνική/συνταγή/συμβουλή» που νοστιμεύει το φαγητό
 • Ή ακόμα να μοιραστείτε κάποιες γενικές σκέψεις για τη διατροφή

Γιώργος Μ.: «Μου ήταν πλέον πολύ δύσκολο να δέσω και τα κορδόνια από τα παπούτσια μου»

Τίνα Μ.: «Θαύμα»! Χωρίς καμία θεραπεία το πρόβλημα της κνίδωσης άρχισε να υποχωρεί»

Αναστασία Κ.: «Όλοι οι γιατροί μου έλεγαν να χάσω βάρος»

Διαβάστε ΟΛΕΣ τις «Nutrition Stories» των αναγνωστών μας ΕΔΩ !

Μη διστάσετε να γράψετε και εσείς ένα κείμενο για την εμπειρία σας, παρουσιάζοντας το… στους πολυπληθείς επισκέπτες του Logodiatrofis.gr. Στείλτε μας τα δικά σας διατροφικά κείμενα στο info@logodiatrofis.gr ή γράψτε παρακάτω την διατροφική σας ιστορία... (Προαιρετικά μπορείτε να μας στείλετε την φωτογραφία σας)

[adning id="18384"]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ