Ειδήσεις

Special Edition MAGAZINE «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» Εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Λόγω... διατροφής: Περί... (οδικό) διατροφής & υγείας!

Μετά από συνεχή παρουσία στον έντυπο τύπο, σε εφημερίδες και περιοδικά με μόνιμες στήλες διατροφικής πληροφόρησης, που πάντα χαρακτηρίσθηκαν από υψηλό βαθμό αναγνωσιμότητας και αποδοχής, δεν ξεχνάμε το Special Edition MAGAZINE «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γύρω από τη διατροφή.

magazines     

Με τη βοήθεια της σπουδαίας Επιστημονικής Ομάδος του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου: ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, φιλοδοξούμε να σας μυήσουμε στα μυστικά της διατροφής και όχι μόνο. Σκοπεύουμε να σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω από το χώρο της διατροφής, να αναλάβουμε μαχητική θέση στα κακώς κείμενα της διατροφικής πραγματικότητας στην Ελλάδα, αλλά και να καταγγείλουμε διατροφικά σκάνδαλα που απειλούν την ανθρώπινη υγεία.

Λόγω... διατροφής, έχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

Γιατί Λόγω... διατροφής, η υγείας μας γίνεται καλύτερη!!!

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Με ΦΠΑ): 25 Ευρώ

 

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δείτε επίσης

Βιβλία

Βιβλία

 Δείτε παρακάτω όλα τα βιβλία της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό και διατροφή Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Απίσχνανσις- Λόγω... διατροφής

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Απίσχνανσις- Λόγω... διατροφής

Διανθισμένη με επίκαιρα διαιτολογικά άρθρα, ειδήσεις και σχόλια, συμμετέχει ενεργά στο Ελληνικό διατροφικό γίγνεσθαι. Επιπλέον περιλαμβάνει ρεπορτάζ από τις ευρύτερες!

Ειδικές Εκδόσεις

Ειδικές Εκδόσεις

                1) Εγχειρίδιο «Βελτιώνω τη διατροφή μου» Το έντυπο «Βελτιώνω τη διατροφή μου»!

Επετειακές εκδόσεις

Επετειακές εκδόσεις

1) Εγχειρίδιο «Συνεργαζόμαστε για ένα ασφαλές περιβάλλον» Το έντυπο «Συνεργαζόμαστε για ένα ασφαλές περιβάλλον» περιλαμβάνει οδηγίες για το κοινό με!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία