Ειδήσεις

Ιωάννα Βασιλακοπούλου Συνεργάτες της Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η διατροφολόγος – διαιτολόγος Ιωάννα Βασιλακοπούλου γεννήθηκε το 1980 στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της σχολής Α.Τ.Ε.Ι. Kρήτης του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας. 

Η πτυχιακή εργασία την οποία εκπόνησε με απόλυτη επιτυχία αναφερόταν στα σκευάσματα που υποστηρίζουν το αδυνάτισμα (κατάταξη, κατανάλωση, αποτελεσματικότητα, επικινδυνότητα).

Η πρακτική της εξάσκηση πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών. Είναι μέλος της ένωσης της Ελληνικής διατροφολογικής εταιρείας. Συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αγωγής και προαγωγής υγείας για μαθητές δημοτικού με θέμα «υγιεινή διατροφή και διατροφικές διαταραχές».

Συμμετείχε όπου και αποφοίτησε από το πρόγραμμα συμπληρωματικής εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα στο εκπαιδευτικό αντικείμενο με τίτλο «Ψυχογενής Ανορεξία». Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της διατροφής μέσα από επιστημονικά πανελλαδικά και διεθνή συνέδρια.

Από το 2009 διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο και αντιμετωπίζει με επιτυχία ποικίλα περιστατικά όπως παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις, νευρική ανορεξία, διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό παιδική παχυσαρκία κ.α.
Από τον Απρίλιο του 2013 αποτελεί επίσημο μέλος της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή  κειμένων των ακόλουθων βιβλίων: Γρηγοράκης Δ, 360 διατροφικά tips για γυναίκες (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ) 360 διατροφικά tips για άντρες (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ) 

Επίσης είναι συνεργάτης της Ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογραφεί στο Νο1 portal Διατροφής & Υγείας.

 

Δείτε επίσης

Χριστίνα Αβραμίδη

Χριστίνα Αβραμίδη

Το βιογραφικό σημείωμα της Διατροφολόγου Χριστίνας Αβραμίδη της Ομάδας Logodiatrofis.gr!

Μαριάννα Μόνου

Μαριάννα Μόνου

Το βιογραφικό σημείωμα της Διατροφολόγου Μαριάννας Μόνου της Ομάδας Logodiatrofis.gr!

Δήμητρα Ιωάννου

Δήμητρα Ιωάννου

Το βιογραφικό σημείωμα της Διατροφολόγου Δήμητρας Ιωάννου της Ομάδας Logodiatrofis.gr!

Νάντια Αναγνωστή

Νάντια Αναγνωστή

Το βιογραφικό σημείωμα της Διατροφολόγου Νάντια Αναγνωστή της Ομάδας Logodiatrofis.gr!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία