Logodiatrofis.gr
Βιβλια

Ολοκληρωμένη σειρά διατροφικής αντιμετώπισης αυτοάνοσων

Ολοκληρωμένη σειρά διατροφικής αντιμετώπισης αυτοάνοσων - Nutrimmune Kit

Η σειρά ολοκληρωμένης διατροφικής αντιμετώπισης αυτοάνοσων διαταραχών ‘Nutrimmune Kit’*με την υπογραφή του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Αποκτήστε το “Nutrimmune Kit” τώρα και σας κάνουμε ΔΩΡΟ:

(* Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας)

_

_

Το  ‘Nutrimmune Kit’ περιλαμβάνει 7 Τόμους:

  1. Διατροφική Προστασία Ανοσοποιητικού
  2. Διατροφική Αντιμετώπιση Αυτοάνοσων
  3. Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία-Χίλιες δράσεις υγείας!
  4. Συνταγές & Αναλυτικά Μενού (Ενότητες Α & Β)
  5. Super Foods
  6. Detox
  7. (Δώρο) Δίαιτα Χωρίς Γλουτένη

Τόμος 1: ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ: Πώς η κατάλληλη διατροφή μπορεί να ενισχύσει αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό!

Ο πυρήνας διαμόρφωσης της ανθρώπινης υγείας δεν είναι άλλος από το ανοσοποιητικό σύστημα και η διατροφική του προστασία είναι ύψιστης σημασίας!

Το παρόν σύγγραμμα αναλύει τις βασικές αρχές της διατροφικής προστασίας του ανοσοποιητικού. Προτείνοντας μια κατεξοχήν διατροφοκεντρική αντίληψη, συστήνει στρατηγικές αντιμετώπισης του εμπλεκόμενου καταστροφικού τρίπτυχου: ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ – ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ – ΦΛΕΓΜΟΝΗ.

Επιπλέον, απαντά σε ερωτήματα σχετικά με την κληρονομική φύση των αυτοάνοσων, τις αλήθειες και τους μύθους που διέπουν τη διαχείρισή τους, τις αναγκαίες εξετάσεις, τα συμπληρώματα διατροφής κ.ά.

Τόμος 2: ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ: Αυτοάνοσες διαταραχές και διατροφική αντιμετώπιση

Αυξανόμενες επιστημονικές πληροφορίες τονίζουν τη διατροφοεξαρτώμενη φύση των αυτοάνοσων και τη σημασία των διατροφικών συστατικών στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!

Μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον της διατροφικής φροντίδας εντοπιζόταν καθαρά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των αυτοάνοσων διαταραχών.

Παραδείγματα αποτελούν η κοιλιοκάκη, η νόσος Crohn, ο διαβήτης τύπου 1 και άλλες πολλές.

Από σήμερα πηγαίνουμε ένα βήμα πίσω εστιάζοντας και αντιμετωπίζοντας το επίκεντρο του προβλήματος που δεν είναι άλλο από το ίδιο το ανοσοποιητικό. με το παρόν σύγγραμμα ασχολείται αναλυτικά με τη διατροφική φροντίδα των 21 πιο διαδεδομένων (και συνοπτικά έτερων 21 πιο σπάνιων) αυτοάνοσων διαταραχών.

Τόμος 3: Βιταμίνη D: Το μυστικό της Μακροζωΐας / Μία θρεπτική ουσία-Χίλιες δράσεις υγείας!

Η Βιταμίνη D αποτελεί, σύμφωνα με τις τελευταίες ερευνητικές ανακαλύψεις, τη θρεπτική ουσία «κλειδί» για τη διαχείριση των λειτουργιών του ανοσοποιητικού.

Το παρόν σύγγραμμα εξειδικεύει στην ανασκόπηση του ρόλου της βιταμίνης D για την ομαλή λειτουργία διαφόρων συστημάτων, με έμφαση στο ανοσοποιητικό,  για την πρόληψη διαφόρων παθολογικών καταστάσεων, όπως ο καρκίνος, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η οστεοπόρωση, η υπέρταση, η κατάθλιψη,  η παχυσαρκία αλλά και για την αντιμετώπιση των περισσότερων αυτοάνοσων διαταραχών!

Σήμερα, η ανεπάρκεια της βιταμίνης D θεωρείται μια «κρυφή» επιδημία σε παγκόσμιο επίπεδο, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη πληροφόρησης του ευρύτερου κοινού.

Με τη βοήθεια του συγκεκριμένου συγγράμματος θα κατανοήσετε πως μπορείτε να αναγνωρίστε τα σημάδια της έλλειψής της στον οργανισμό σας και τι πρέπει να κάνετε για να την αναπληρώσετε!

Τόμος 4: ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ: Συνταγές & Αναλυτικά Μενού (Ενότητες Α & Β)

Μετά τη θεωρία σας προτείνουμε την πράξη…. Σε 2 ενότητες σας παρουσιάζονται αναλυτικά οι συνταγές και τα εβδομαδιαία μενού για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά περισσότερες από 80 αυτοάνοσες παθήσεις όπως: η θυρεοειδίτιδα Hashimoto, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η ψωρίαση, η νόσος crohn, ο ερυθηματώδης λύκος, η λευκή, το άσθμα, και πολλές ακόμα!

Τόμος 5: SUPERFOODS

Υπάρχουν τροφές με ανώτατη θρεπτική αξία, οι οποίες συγκεντρώνουν πολλαπλές βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικές ουσίες. Αν τις εντάξετε σωστά στη διατροφή σας είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσουν ευεξία και θα σας τονώσουν βιολογικά. Στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο θα μάθετε τα πάντα για τις υπερτροφές! Ποιες είναι, που μπορείτε να τις βρείτε και πώς να τις καταναλώσετε για να βελτιώσετε αποτελεσματικά την διατροφή σας και να θωρακίσετε την υγεία σας!

Αυτό το βιβλίο σας βοηθάει να γνωρίσετε τις διάφορες υπερτροφές και σας προτείνει μια σειρά τρόπων κατανάλωσης, ώστε να ενσωματώσετε τα superfoods στη διατροφή σας. Είναι μια ευκαιρία για να πειραματιστείτε με νέες γεύσεις και ασυνήθιστους συνδυασμούς. Γεμίστε λοιπόν ενέργεια με φυσικό και υγιεινό τρόπο!

Τόμος 6: DETOX

Το εγχειρίδιο αυτό σάς αποκαλύπτει πως μπορείτε να απαλλαγείτε για πάντα από τις επικίνδυνες τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

Με τη βοήθειά του θα ανακαλύψετε τη δύναμη κάθε τροφής, αλλά και τους αναλυτικούς τρόπους κατανάλωσής της που τη μεταμορφώνουν σε σύμμαχο υγείας και ευεξίας.

Σ’ αυτό το βιβλίο επιπλέον θα ενημερωθείτε για τις δυνατότητες μέγιστης αφομοίωσης των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες σας με επακόλουθο τη βελτίωση του μεταβολισμού και της βιολογικής σας ισορροπίας. Τέλος, θα μάθετε αναλυτικά για τις λεπτομέρειες και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη και ενέργεια.

Το βιβλίο αυτό μπορεί να γίνει συνώνυμο της ευεξίας σας, αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο της προσπάθειάς σας για μία σωστή και περιεκτική διατροφή.

Τόμος 7 (Δώρο): Δίαιτα Χωρίς Γλουτένη

Πόσα πράγματα γνωρίζετε για τη γλουτένη; Γιατί πιστεύετε ότι η δίαιτα χωρίς γλουτένη έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο;

Στο νέο βιβλίο του Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη παρουσιάζονται αναλυτικά οι ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες της διατροφής χωρίς γλουτένη.

Γιατί το έχετε ανάγκη;

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ Dr. Δημήτρης Γρηγοράκης απευθύνεται σε όλους εκείνους που έχουν διαγνωστεί με κάποια αυτοάνοση διαταραχή. Είναι προσαρμοσμένο ώστε να βοηθήσει στον περιορισμό των συμπτωμάτων, στην επανάκτηση της ευεξίας με στόχο την υγεία και τη μακροζωία.

Είναι κατάλληλο για άτομα που αντιμετωπίζουν:

Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1                  Νόσος του Crohn

Ελκώδης κολίτιδα                                          Κοιλιοκάκη

                Ρευματοειδής αρθρίτιδα                      Αυτοάνοση αιμολυτική αναιμία

Αυτοάνοση ατροφική γαστρίτιδα                  Θυρεοειδίτιδα Hashimoto

Νόσος Graves                                                Ινομυαλγία

                  Λεύκη                                               Μυασθένεια Gravis

Ρευματική πολυαλγία                                    Σκληρόδερμα

                           Σύνδρομο Sjögren                       Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος

                      Ψωρίαση                                           Σκλήρυνση κατά πλάκας

Έκζεμα ή ατοπική δερματίτιδα                         Αλλεργικό άσθμα

Αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα ή Σύνδρομο Bechterew

Ολοκληρωμένη σειρά διατροφικής αντιμετώπισης αυτοάνοσων - Nutrimmune Kit

Ακόμη: Αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση (ALS), αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο, αυτοάνοση δερματίτιδα, αυτοάνοση νευροπάθεια, αυτοάνοση ηπατίτιδα, αυτοάνοση θρομβοκυτταροπενία, αυτοάνοση νόσος των επινεφριδίων, αυτοάνοση ωοθηκίτιδα και ορχίτιδα, γυροειδής αλωπεκία (Alopecia areata), δερματοπολυμυοσίτιδα, ερπητοειδής δερματίτιδα, θρομβωτική θρομβοπενική πορφύρα (TTP), κοκκιωματώδης αγγειίτιδα Wegener, κροταφική αρτηρίτιδα, μυϊκή δυστροφία, μυοσίτιδα, νόσος του Behçet, πρωτοπαθής χολική κίρρωση, αυτοάνοση μυοκαρδιοπάθεια και το σύνδρομο Guillain-Barré.

Ολοκληρωμένη σειρά διατροφικής αντιμετώπισης αυτοάνοσων - Nutrimmune Kit

Ολοκληρωμένη σειρά διατροφικής αντιμετώπισης αυτοάνοσων - Nutrimmune Kit

*Διατίθεται ως Έκδοση Περιοδικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ