Ειδήσεις

Tortiglioni με γλυκές πιπεριές, ελιές Καλαμών και καπνιστή πανσέτα Ρύζι - Ζυμαρικά

Πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο πιάτο, το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από την έντονη γεύση των συστατικών του.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

  • Θερμιδική αξία: 638Kcal - 2660Kj
  • Πρωτεΐνες: 19g
  • Υδατάνθρακες: 77g
  • Λιπαρά: 27g

ΥΛΙΚΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Tortiglioni

350 γρ

Καπνιστή Πανσέτα

100 γρ

Παρμεζάνα

20 γρ

Olive Greche

12

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

3 κουτάλια

Ξηρό Λευκό Κρασί

1 ποτήρι

Μαϊντανός

--

Προετοιμασία

  • Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο, προσθέστε την καπνιστή πανσέτα κομμένη σε κύβους, τις ελιές χωρίς το κουκούτσι και ροδίστε. Σβήστε με το λευκό κρασί, αφήστε το να εξατμιστεί και χύστε τη Σάλτσα με Πιπεριές.
  • Βράστε τα Tortiglioni της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, περιχύστε με τη σάλτσα και πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και παρμεζάνα και σερβίρετε.

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία