Ειδήσεις

Spaghetti με σάλτσα Pesto alla Calabrese, βουβαλίσια μοτσαρέλα και κολοκυθάκια Ρύζι - Ζυμαρικά

Η έντονη και ελαφρώς πικάντικη γεύση του Pesto alla Calabrese έρχεται σε αντίθεση με την πιο ντελικάτη γεύση της βουβαλίσιας μοτσαρέλας, με αποτέλεσμα μία συνταγή δροσερή και αρωματική.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

  • Θερμιδική Αξία: 592Kcal - 2478Kj
  • Πρωτεΐνες: 21g
  • Υδατάνθρακες: 64g
  • Λιπαρά: 28g

ΥΛΙΚΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Spaghetti

200 γρ

Βουβαλίσια Μοτσαρέλα

100 γρ

Κολοκυθάκια

200 γρ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

60 γρ

Σκόρδο

1 φέτα

Ψιλοκομμένο  Μαϊντανός

2 κουτάλια

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  • Κόψτε τα κολοκυθάκια, αλατίστε τα και αφήστε τα για μία ώρα για να στραγγίξουν. Σοτάρετέ τα για 3 λεπτά με το ελαιόλαδο και μία ολόκληρη σκελίδα σκόρδο. Αφαιρέστε το σκόρδο, προσθέστε το pesto
  • Σε μία κατσαρόλα, μαγειρέψτε τα κολοκυθάκια με το ελαιόλαδο και μία ολόκληρη σκελίδα σκόρδο για περίπου τρία λεπτά, κατόπιν αφαιρέστε το σκόρδο και προσθέστε το Pesto alla Calabrese της Barilla.
  • Εν τω μεταξύ, βράστε τα Spaghetti της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα και περιχύστε τα με τη σάλτσα που προετοιμάσατε, προσθέστε τη μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία