Ειδήσεις

Spaghetti με σάλτσα Pesto alla Genovese, στήθος κοτόπουλου και αντσούγιες Ρύζι - Ζυμαρικά

Μια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese: το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

  • Θερμιδική Αξία: 778Kcal - 3255Kj
  • Πρωτεΐνες: 36g
  • Υδατάνθρακες: 63g
  • Λιπαρά: 42g

ΥΛΙΚΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Spaghetti

320 γρ

 Στήθη Κοτόπουλου

150 γρ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

60 γρ

Πεκορίνο Ρομάνο

60 γρ

Φιλέτα Αντσούγιας

2

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  • Κόψτε το στήθος του κοτόπουλου σε κύβους.
  • Τσιγαρίστε το κοτόπουλο και την αντσούγια με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε την έτοιμη σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla.
  • Εν τω μεταξύ, βράστε τα Spaghetti της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, περιχύστε με τη σάλτσα που προετοιμάσατε και σερβίρετε, προσθέτοντας λίγο τριμμένο πεκορίνο.

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία