Ειδήσεις

Ρεπορτάζ του MEGA για τα διατροφικά μυστικά της νηστείας Εποχιακά Θέματα

Η ευεργετική επίδραση της νηστείας και τα μυστικά της.

Όσοι νηστεύουν τη Μεγάλη Εβδομάδα διαπιστώνουν τη στενή σχέση της σωστής διατροφής και των νηστήσιμων. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησαν ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης, PhD και η Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Μάνθα Κασκάνη της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για τα την ευεργετική επίδραση της νηστείας στην υγεία μας, καθώς και για τα μυστικά της μαγειρίτσας.

Δείτε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega

Δείτε επίσης

Γιατί τρώμε βακαλάο την 25η Μαρτίου? Ποια τα οφέλη του?

Γιατί τρώμε βακαλάο την 25η Μαρτίου? Ποια τα οφέλη του?

Η σκορδαλιά συνοδεία βακαλάου αποτελεί κατά παράδοση το επίσημο γεύμα σε σημαντικές γιορτές, όπως η 25η Μαρτίου, η Κυριακή των Βαΐων, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος και για τους Πατρινούς την γιορτή του Πολιούχου τους Αγίου Ανδρέου. !

Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Καθημερινά ο οργανισμός μας εκτίθεται σε χιλιάδες χημικές ουσίες, είτε από το περιβάλλον (υπεριώδης ακτινοβολία,  μόλυνση, παθητικό κάπνισμα και απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας), είτε μέσω της διατροφής μας (αλκοόλ, συντηρητικά, ζάχαρη, υδρογονωμένα λίπη, αντιβιοτικά του κρέατος και φυτοφάρμακα στα φρούτα και τα λαχανικά). !

Σπάστε ένα ρόδι για υγεία και ευημερία

Σπάστε ένα ρόδι για υγεία και ευημερία

Παραμονή πρωτοχρονιάς και μόλις ο νέος χρόνος ανοίξει τις πύλες του, στο κατώφλι όλων των νοικοκυριών σπάμε ένα ρόδι για να κυλήσει η χρονιά γεμάτη υγεία και καλοτυχία.  !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία