Ειδήσεις

Ο πρωτότυπος τρόπος που παρουσίασε ο Δ.Γρηγοράκης τη συμπεριφορά του μεταβολισμού στη δίαιτα Εποχιακά Θέματα

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, μας δίνει συμβουλές και μας βοηθάει να χάσουμε τα περιττά κιλά... λίγο πριν βγούμε στις παραλίες!

 

H ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή "ΜΙΛΑ" του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης με τη βοήθεια της Λάουρα Νάργες και της γυμνάστριας Σόφη Πασχάλη μας παρουσιάσε τη διαιτα της παραλίας και μας έδωσε 6 "κλειδιά" για να δημιουργήσουμε ένα καλλίγραμμο σώμα μέχρι την περίοδο του καλοκαιριού.

Δείτε το βίντεο με τα "κλειδιά"...

Δείτε επίσης

Βασικές αρχές καλοκαιρινής διατροφής

Βασικές αρχές καλοκαιρινής διατροφής

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλοι αναζητάμε την ιδανική διατροφή προκειμένου να διατηρήσουμε τα κιλά μας σε φυσιολογικά επίπεδα και ταυτόχρονα να λαμβάνουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής.!

Γιατί τρώμε βακαλάο την 25η Μαρτίου? Ποια τα οφέλη του?

Γιατί τρώμε βακαλάο την 25η Μαρτίου? Ποια τα οφέλη του?

Η σκορδαλιά συνοδεία βακαλάου αποτελεί κατά παράδοση το επίσημο γεύμα σε σημαντικές γιορτές, όπως η 25η Μαρτίου, η Κυριακή των Βαΐων, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος και για τους Πατρινούς την γιορτή του Πολιούχου τους Αγίου Ανδρέου. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία