Ειδήσεις

Ο πρωτότυπος τρόπος που παρουσίασε ο Δ.Γρηγοράκης τη συμπεριφορά του μεταβολισμού στη δίαιτα Εποχιακά Θέματα

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, μας δίνει συμβουλές και μας βοηθάει να χάσουμε τα περιττά κιλά... λίγο πριν βγούμε στις παραλίες!

 

H ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή "ΜΙΛΑ" του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης με τη βοήθεια της Λάουρα Νάργες και της γυμνάστριας Σόφη Πασχάλη μας παρουσιάσε τη διαιτα της παραλίας και μας έδωσε 6 "κλειδιά" για να δημιουργήσουμε ένα καλλίγραμμο σώμα μέχρι την περίοδο του καλοκαιριού.

Δείτε το βίντεο με τα "κλειδιά"...

Δείτε επίσης

Γιατί τρώμε βακαλάο την 25η Μαρτίου? Ποια τα οφέλη του?

Γιατί τρώμε βακαλάο την 25η Μαρτίου? Ποια τα οφέλη του?

Η σκορδαλιά συνοδεία βακαλάου αποτελεί κατά παράδοση το επίσημο γεύμα σε σημαντικές γιορτές, όπως η 25η Μαρτίου, η Κυριακή των Βαΐων, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος και για τους Πατρινούς την γιορτή του Πολιούχου τους Αγίου Ανδρέου. !

Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Καθημερινά ο οργανισμός μας εκτίθεται σε χιλιάδες χημικές ουσίες, είτε από το περιβάλλον (υπεριώδης ακτινοβολία,  μόλυνση, παθητικό κάπνισμα και απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας), είτε μέσω της διατροφής μας (αλκοόλ, συντηρητικά, ζάχαρη, υδρογονωμένα λίπη, αντιβιοτικά του κρέατος και φυτοφάρμακα στα φρούτα και τα λαχανικά). !

Σπάστε ένα ρόδι για υγεία και ευημερία

Σπάστε ένα ρόδι για υγεία και ευημερία

Παραμονή πρωτοχρονιάς και μόλις ο νέος χρόνος ανοίξει τις πύλες του, στο κατώφλι όλων των νοικοκυριών σπάμε ένα ρόδι για να κυλήσει η χρονιά γεμάτη υγεία και καλοτυχία.  !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία