Ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2017: Αποκτήστε και τα δύο βιβλία ΜΟΝΟ με 34€ Τα νέα της Διατροφής

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ τα βιβλία 'Best Seller' από 42,5€ ΜΟΝΟ με 34€ και ΔΩΡΟ τα έξοδα Αποστολής.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Logodiatrofis.gr

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ τα βιβλία:"Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή"&"Ημερολόγιο Διατροφής 2017: 365 ημέρες Υγείας!"ΜΟΝΟ με 34€

«Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή»

Τιμή 28€

Το βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη μάς μυεί εμπεριστατωμένα στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής. Στο πρώτο του μέρος περιγράφονται οι βασικές αρχές της διατροφικής προστασίας του ανοσοποιητικού. Προτείνοντας μια κατεξοχήν διατροφοκεντρική αντίληψη, το βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή» συστήνει στρατηγικές αντιμετώπισης του εμπλεκόμενου καταστροφικού τρίπτυχου: ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ – ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ – ΦΛΕΓΜΟΝΗ.

«Ημερολόγιο Διατροφής 2017: 365 ημέρες Υγείας!»

Τιμή 14.5€

Δροσερό, ανανεωμένο και ενημερωμένο, περιλαμβάνει καθημερινές διατροφικές συμβουλές για ένα καλύτερο ανοσοποιητικό! Βασισμένο στα 3Α της Διατροφής και της Υγείας, σάς παρουσιάζει επιπλέον μια σειρά από πολύτιμες οδηγίες για την αποτελεσματική ρύθμιση του βάρους σας.Όλο και περισσότερες επιστημονικές ανακαλύψεις αναδεικνύουν το ρόλο και τη σημασία των διατροφικών συστατικών στη διαμόρφωση της ανθρώπινης υγείας. Το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017: 365 Ημέρες Υγείας!» θα σας μυήσει στα μυστικά της προστατευτικής διατροφής, ώστε να έχετε καλύτερη διάθεση και φυσικά περισσότερη ευεξία!

*Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας και μέχρι 09/01/17.

Γιατί, «Λόγω… διατροφής» η υγεία όλων μας γίνεται καλύτερη!

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία