Ειδήσεις

Πολυπληθής και απόλυτα επιτυχής η ημερίδα του ΣαμΣΚΠ στην Καστοριά ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣαμΣΚΠ Καστοριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (WorldMSDay).

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν:

  • ο Δρ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Δημήτριος, κλινικός διαιτολόγος MSc, PhD της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Διδάκτωρ Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
  • ο Δρ. ΚΟΥΤΛΑΣ Ευάγγελος, Διευθυντής Νευρολογίας ΕΣΥ (Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θες/νίκης)

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Μαρία Αντωνίου, βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Ευάγγελος Στεργίοπουλος και επιστολικό χαιρετισμό η Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Βίντεο της ημερίδας

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά.!

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων σας καλούν να γιορτάσουμε και να δοξάσουμε μαζί, το ευλογημένο προϊό του τόπου μας, ΤΟ ΛΑΔΙ.!

Προετοιμασίες της  Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Προετοιμασίες της Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Και φέτος η  Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο στο Κολωνάκι από το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017 διοργανώνοντας, για 11η συνεχή χρονιά, μία ξεχωριστή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία