Logodiatrofis.gr
Τα νεα της Διατροφης

Πρωινό χωρίς συμβιβασμούς με τη νέα Philips Eco Conscious Edition

Η Philips Domestic Appliances κυκλοφορεί το πρώτο σετ πρωινού στον κόσμο, κατασκευασμένο από 100% βιολογικά πλαστικά*

  • Βραστήρας, φρυγανιέρα και καφετιέρα φίλτρου, βιώσιμα σχεδιασμένα

  • Χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας με περιορισμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Η πιο αγαπημένη πρωινή συνήθεια αναβαθμίζεται με τη νέα συλλογή Eco Conscious Edition από τη Philips Domestic Appliances.

Πάντα πιστή στις καινοτόμες προτάσεις της, η Philips Domestic Appliances συστήνει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής και σας προσκαλεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα σετ πρωινού, κατασκευασμένο από 100% βιολογικά πλαστικά* που παράγονται από χρησιμοποιημένα μαγειρικά έλαια.

Η νέα «πράσινη» συλλογή Eco Conscious Edition περιλαμβάνει βραστήρα, φρυγανιέρα και καφετιέρα φίλτρου, με μοντέρνο σχεδιασμό και έξυπνες λειτουργίες που εξοικονομούν ενέργεια.

Αλλάξτε κι εσείς συνήθειες επιλέγοντας συσκευές οικολογικής συνείδησης που διαθέτουν την αναγνωρισμένη κομψότητα, την καινοτομία, την ανθεκτικότητα και την απόδοση της Philips Domestic Appliances.

Βιώσιμα σχεδιασμένη συλλογή με 100% βιολογικά πλαστικά*

Η εισαγωγή των βιολογικών πλαστικών από χρησιμοποιημένα μαγειρικά έλαια ως μέρος της κατασκευής των προϊόντων, δε συνεπάγεται μόνο τη μείωση της μόλυνσης των υδάτων, των εκπομπών CO21 και της ευρύτερης χρήσης των φυσικών πόρων, αλλά αντιπροσωπεύει και μία καινοτομία στον τομέα της ανάπτυξης και της κατασκευής βιώσιμων υλικών.

Χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας με χαμηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον

Το ολοκληρωμένο, ανθεκτικό σετ πρωινού αποτελείται από τρεις μαγειρικές συσκευές: ένα βραστήρα, μία φρυγανιέρα και μία καφετιέρα φίλτρου.

Το σετ αυτών των τριών προϊόντων εξασφαλίζει 21% λιγότερες εκπομπές CO21.

Το κύριο μέρος των συσκευών είναι κατασκευασμένο από 100% πλαστικό PP από πιστοποιημένες πηγές βιολογικής βάσης, με βάση το ισοζύγιο της μάζας. (το BioPP αποτελεί το 94% του συνολικού πλαστικού).

Φρυγανιέρα 5000 Series Eco Conscious

Απολαύστε το τοστ σας ακριβώς όπως επιθυμείτε χάρη στις οκτώ ρυθμίσεις ροδίσματος, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ζεστάματος και απόψυξης.

Το αυτόματο κουμπί λειτουργίας εγγυάται εξοικονόμηση ενέργειας.

Η συσκευή συνοδεύεται από έναν εύχρηστο δίσκο για τρίμματα και ένα αφαιρούμενο κάλυμμα σκόνης που καλύπτει τη συσκευή κατά την αποθήκευση.

Το κύριο μέρος της συσκευής είναι κατασκευασμένο από 100% πλαστικό PP από πιστοποιημένες πηγές βιολογικής βάσης, με βάση το ισοζύγιο της μάζας. (το BioPP αποτελεί το 94% του συνολικού πλαστικού).

Τιμή λιανικής: 54,99€

Βραστήρας 5000 Series Eco Conscious

Ετοιμάστε το αγαπημένο πρωινό ρόφημά σας γρήγορα και εύκολα κάθε μέρα. Ο βραστήρας διαθέτει χωρητικότητα 1.7 λίτρου και μία ευανάγνωστη ένδειξη για το επίπεδο του νερού.

Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζετε πάντα τον αριθμό των επιθυμητών φλυτζανιών, χωρίς να σπαταλάτε ούτε μία σταγόνα παραπάνω.

Το αυτόματο κουμπί λειτουργίας εγγυάται επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας.

Το κύριο μέρος της συσκευής είναι κατασκευασμένο από 100% πλαστικό PP από πιστοποιημένες πηγές βιολογικής βάσης, με βάση το ισοζύγιο της μάζας. (το BioPP αποτελεί το 84% του συνολικού πλαστικού).

Τιμή λιανικής: 54,99€

Καφετιέρα Φίλτρου 5000 Series Eco Conscious

Απολαύστε την υπέροχη γεύση και το άρωμα του καφέ σας κάθε πρωί. Χάρη στη λειτουργία “aroma twister”, απολαμβάνετε τη γεύση και το άρωμα του καφέ σας στο έπακρο.

Σε 10 μόλις λεπτά, ετοιμάζετε τουλάχιστον 10 φλυτζάνια, εξοικονομώντας ενέργεια.

Το κύριο μέρος της συσκευής είναι κατασκευασμένο από 100% πλαστικό PP από πιστοποιημένες πηγές βιολογικής βάσης, με βάση το ισοζύγιο της μάζας. (το BioPP αποτελεί το 82% του συνολικού πλαστικού).

Τιμή λιανικής: 69,99€


* Πλαστικό PP από πιστοποιημένες πηγές βιολογικής προέλευσης, με βάση το ισοζύγιο μάζας.
1) Συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών CO2 κατά 7,5 kg (21%). Ο υπολογισμός βασίζεται στην κατασκευή της φρυγανιέρας, του βραστήρα και της καφετιέρας φίλτρου χρησιμοποιώντας βιοπλαστικό έναντι 100% παρθένου πλαστικού (ή παρθένου πολυπροπυλενίου).

Για περισσότερες καινοτόμες λύσεις από τη Philips Domestic Appliances, επισκεφθείτε τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram.

Γραφείο Τύπου, Philips Domestic Appliances: VALUECOM, 210 3252103, Ιωάννης Βεντούρης. Ioannis_ventouris@valuecom.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη Philips Domestic Appliances και τη Σειρά Eco Conscious θα βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://www.philips.gr/c-e/ho/cooking/eco-conscious-edition.html

Σχετικά με τη Philips Domestic Appliances

Η Philips Domestic Appliances έχει ένα απλό, αλλά ισχυρό σκοπό: να προσφέρει καινοτόμες λύσεις, για να βελτιώνετε τη ζωή στο σπίτι σας, καθημερινά.

Η εταιρεία προσφέρει καινοτόμα ψηφιακά προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες συσκευών κουζίνας, καφέ, ρούχων και οικιακής φροντίδας.

Οι επιτυχημένες σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν τα αναγνωρισμένα Airfryer, την Πλήρως Αυτόματη Μηχανή Εσπρέσσο με λειτουργία LatteGo, το σίδερο με λειτουργία ατμού Perfect Care Elite και την ηλεκτρική σκούπα SpeedPro Max.

H Philips Domestic Appliances εδρεύει στo Άμστερνταμ και διαθέτει κέντρα καινοτομίας, παραγωγής και εμπορίου σε όλο τον κόσμο, με αποτύπωμα σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η Philips Domestic Appliances απασχολεί περίπου 7.000 ταλαντούχους και διαφορετικούς υπαλλήλους, οι οποίοι φέρνουν την καινοτομία στους καταναλωτές και τους βοηθούν να βελτιώσουν τη ζωή στο σπίτι καθημερινά. Η Philips Domestic Appliances αποτελεί πρώην επιχειρηματικό τμήμα της Royal Philips.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ