Μια εναλλακτική και πολύ γευστική συνταγή ζυμαρικών με λαχανικά και καρύδια.
Υλικά για 4 άτομα:
- 350 γρ. Barilla Pennette Rigate Oλικής Αλέσεως
- 1 βαζάκι Barilla Pesto alla Genovese
- 700 γρ. λάχανο
- 250 γρ. τομάτες cherry
- 3 κλωναράκια θυμαριού
- 40 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
- Αλάτι και πιπέρι
- Παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Αφαιρείτε από το λάχανο τα εξωτερικά φύλλα και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Το ζεματίζετε για 2 λεπτά σε ελαφρά αλατισμένο νερό και ξεπλένετε με κρύο νερό.
- Εν τω μεταξύ βράζετε τις Barilla Pennette Rigate Oλικής Αλέσεως “al dente” σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
- Βάζετε σε μία κατσαρόλα την Barilla Pesto alla Genovese να ζεσταθεί και στη συνέχεια προσθέτετε το λάχανο και τα τοματίνια και τα αφήνετε για 15 λεπτά.
- Βγάζετε τη σάλτσα από τη φωτιά, βάζετε τις πένες, ανακατεύετε και σερβίρετε με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και παρμεζάνα.
Συμβουλή:
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το λάχανο με άλλα λαχανικά, όπως το μπρόκολο.