Ειδήσεις

Όροι Διαγωνισμού (logodiatrofis.gr), με δώρο σε 5 τυχερούς το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2016 Διαγωνισμοί

Οι Όροι του Διαγωνισμού (logodiatrofis.gr), με δώρο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2016

 

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Έπαθλο διαγωνισμού: 5 (πέντε) τυχεροί από 1 (ένα) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2016: Για μέρες... γεμάτες Υγεία & Ευεξία
Δωροθέτης: www.logodiatrofis.gr
Ημερομηνία και ώρα έναρξης: 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 14:00 μ.μ.
Ημερομηνία και ώρα λήξης: 31 Δεκεμβρίου 2015 (παράταση έως 05/01/16) και ώρα 10:00 π.μ.
Ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης κλήρωσης: 31 Δεκεμβρίου 2015  (παράταση έως 05/01/16)  και ώρα 14:00 μ.μ.

Τρόπος συμμετοχής
Οι χρήστες του portal διατροφής logodiatrofis.gr, για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να πραγματοποιήσουν "LIKE" στο προφίλ του logodiatrofis.gr στο facebook, κατόπιν προηγούμενης αποδοχής από αυτούς των όρων εγγραφής. Επιπλέον, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν "LIKE & SHARE" στην φωτογραφία του Διαγωνισμού η οποία βρίσκεται στο προφίλ του logodiatrofis.gr στο facebook.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην Εταιρία «ΑΠΙΣΧΝΑΝΙΣ- Δ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ»
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του διαγωνισμού.
 3. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος με όσες συμμετοχές επιθυμεί.
 4. Από την κλήρωση (που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας), θα ανακηρυχθούν οι νικητές του διαγωνισμού.
 5. Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο, ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα. Νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις επί της αξίας του επάθλου βαρύνουν το νικητή.
 6. Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στον οποίο θα παραδοθεί το δώρο του.
 7. Το δώρο θα πρέπει να παραληφθεί από το νικητή το αργότερο εντός 1 μηνός από τη δημοσίευση του ονόματός του από τα κεντρικά μας γραφεία. Αν δεν μπορεί να προσέλθει ο ίδιος, μπορεί να μας υποδείξει κάποιον εκπρόσωπο που θα προσέλθει να το παραλάβει, αλλιώς μπορεί να γίνει αποστολή σε διεύθυνση που θα μας υποδείξει (με επιβάρυνση των εξόδων αποστολής).
 8. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποστείλει τα στοιχεία του μετά το πέρας 10 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών από τη Διοργανώτρια, δεν δικαιούται να παραλάβει το δώρο, το οποίο και διαχειρίζεται η Διοργανώτρια όπως αυτή επιθυμεί.
 9. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.
 10. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής,ημερομηνία λήξης διαγωνισμού, διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν.
 11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.
 12. Εφόσον ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του από τη Γενική Ταχυδρομική λόγω δικής του ευθύνης ή αμέλειας, θα πρέπει να προσέλθει να το παραλάβει από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ή να ξαναγίνει αποστολή με δική του χρέωση.
 13. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία