Ειδήσεις

Όροι διαγωνισμού του logodiatrofis.gr, με δώρο προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ Διαγωνισμοί

Οι Όροι του Διαγωνισμού ( logodiatrofis.gr), με δώρο προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Έπαθλο διαγωνισμού: 5 (πέντε) τυχεροί από 1 (μια) τσάντα με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 1 mousse σοκολάτας, 1 Μαρμελάδα S&B, 1 γλυκαντικό σε σκόνη, 1 Σοκολάτα S&B γάλακτος με αμύγδαλα, 100γρ., 1 Σοκολάτα S&B bitter με γέμιση πορτοκάλι, 1 Σοκολάτα S&B γάλακτος με γέμιση cappuccino, 1 Σοκολάτα S&B γάλακτος με γέμιση πραλίνα, 1 Σοκολάτα S&B γάλακτος με γέμιση φράουλα).

Δωροθέτης: www.logodiatrofis.gr
Ημερομηνία και ώρα έναρξης: Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00 μ.μ.
Ημερομηνία και ώρα λήξης: Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ.
Ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης κλήρωσης: Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 14:00 μ.μ.

Τρόπος συμμετοχής
Οι χρήστες του portal διατροφής logodiatrofis.gr, για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στη σελίδα του διαγωνισμού στο www.logodiatrofis.gr. Επίσης μπορούν να πραγματοποιήσουν 'LIKE' (προαιρετικά) στο προφίλ του Logodiatrofis.gr στο facebook και 'SHARE' στην φωτογραφία του Διαγωνισμού (προαιρετικά) η οποία βρίσκεται στο προφίλ του logodiatrofis.gr στο Facebook. 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται (α) οι εργαζόμενοι στις Εταιρίες «ΓΙΩΤΗΣ» και «ΑΠΙΣΧΝΑΝΙΣ- Δ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ” (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους καθώς, επίσης, και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των Δώρων.
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του διαγωνισμού.
 3. Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για μία (1) συμμετοχή στην κλήρωση
 4. Μετά από την έγκυρη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, πέντε (5) νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Η τσάντα των προϊόντων περιέχει προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ κατά τη βούληση του Διοργανωτή.
 5. Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στον οποίο θα παραδοθεί το δώρο του.
 6. Τα Δώρα δεν εξαργυρώνονται με μετρητά, ούτε είναι δυνατή η χρήση τους σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πλην της ανωτέρω οριζόμενης. Tα Δώρα θα αποσταλούν με courier στους πέντε (5) νικητές, με έξοδα του Διοργανωτή.
 7. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποστείλει τα στοιχεία του μετά το πέρας 10 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών από τη Διοργανώτρια, ο νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου. Τη θέση του εν λόγω νικητή θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση κ.ο.κ.
 8. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.
 9.  Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.
 10. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.
 11. Εφόσον ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του, από τη εταιρία courier, λόγω δικής του ευθύνης ή αμέλειας, θα πρέπει να προσέλθει να το παραλάβει από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ή να ξαναγίνει αποστολή με δική του χρέωση.
 12. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.
 13. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται την συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά του Διοργανωτή.

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία