Logodiatrofis.gr
Διαγωνισμοί

Όροι διαγωνισμού του logodiatrofis.gr, με δώρο προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

oroi diagonismou logodiatrofis SB noe17

Οι Όροι του Διαγωνισμού ( logodiatrofis.gr), με δώρο προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Έπαθλο διαγωνισμού: 5 (πέντε) τυχεροί από 1 (μια) τσάντα με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 • Sweet & Balance Κρέμα ζαχαρ. βανίλια
 • Sweet & Balance Μιλφέιγ
 • Sweet & Balance Kρέμα καραμελέ 
 • Sweet & Balance Mousse Σοκολάτα
 • Sweet & Balance Σοκολάτα Γαλακτος με stevia  100g
 • Sweet & Balance Σοκολάτα bitter με stevia 100g.
 • Sweet & Balance Σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα 100g
 • Sweet & Balance Σοκολ. Γεμιστή με Cappuccino 40g
 • Sweet & Balance Σοκολ. Γεμιστή με Πραλίνα 40g
 • Sweet & Balance Σοκολ. Γεμιστή με Φράουλα 40g
 • Sweet & Balance Σοκολ. Γεμιστή με Πορτοκάλι 40g
 • Sweet & Balance Ρόφημα Σοκολάτας (10 μερίδες)
 • Sweet & Balance Μαρμελάδα Φράουλα 300g
 • Sweet & Balance Επ. Γλυκαντικό σε δισκία stevia
 • Sweet & Balance Επ. Γλυκαντικό σε σκόνη 80g
 • Sweet & Balance Μπάρες Δημητριακών Σοκολάτα (6 τεμ)
 • Sweet & Balance Μπάρες Δημητριακών Μέλι & Κανέλα (6 τεμ)
 • Sweet & Balance Μπάρες Δημητριακών Cranberies (6 τεμ)

Δωροθέτης: www.logodiatrofis.gr
Ημερομηνία και ώρα έναρξης: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00 μ.μ.
Ημερομηνία και ώρα λήξης: Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ.
Ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης κλήρωσης: Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00 μ.μ.

Τρόπος συμμετοχής

Οι χρήστες του portal διατροφής logodiatrofis.gr για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στη σελίδα του διαγωνισμού στο www.logodiatrofis.gr. Επίσης μπορούν να πραγματοποιήσουν ‘LIKE’ (προαιρετικά) στο προφίλ του Logodiatrofis.gr στο facebook και ‘SHARE’ στην φωτογραφία του Διαγωνισμού (προαιρετικά) η οποία βρίσκεται στο προφίλ του logodiatrofis.gr στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται (α) οι εργαζόμενοι στις Εταιρίες «ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.» και «ΑΠΙΣΧΝΑΝΙΣ- Δ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ” (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους καθώς, επίσης, και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των Δώρων.
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του διαγωνισμού.
 3. Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για όσες συμμετοχές επιθυμεί στην κλήρωση, με διαφορετικά mail κατοχής του. Τα παραπάνω στο σύνολο τους ορίζουν την έγκυρη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.
 4. Μετά από την έγκυρη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, οι νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες που απάντησαν σωστά στην ερώτηση του διαγωνισμού.
 5. Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στον οποίο θα παραδοθεί το δώρο του.
 6. Τα Δώρα δεν εξαργυρώνονται με μετρητά, ούτε είναι δυνατή η χρήση τους σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πλην της ανωτέρω οριζόμενης.
 7. Τα δώρα θα πρέπει να παραληφθούν από το νικητή το αργότερο εντός 1 μηνός από τη δημοσίευση του ονόματός του. Αν ο νικητής κατοικεί στην Αττική, θα πρέπει να προσέλθει ο ίδιος για να παραλάβει το δώρο του από τη διεύθυνση που θα ανακοινωθεί κατά την ανακοίνωση και των νικητών (σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα βαρύνουν το νικητή). Σε περίπτωση αποστολής για νικητές ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τα έξοδα βαρύνουν τη Διοργανώτρια και ο κίνδυνος βαρύνει το νικητή.
 8. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποστείλει τα στοιχεία του μετά το πέρας 10 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών από τη Διοργανώτρια, ο νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου το οποίο και διαχειρίζεται η Διοργανώτρια όπως αυτή επιθυμεί.
 9. Οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό χορηγούν τη συναίνεσή τους όπως μη ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα (email) χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων, είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.
 10. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.
 11. Εφόσον ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του λόγω δικής του ευθύνης ή αμέλειας, θα πρέπει να προσέλθει να το παραλάβει από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ή να ξαναγίνει αποστολή με δική του χρέωση.
 12. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο
 13. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται την συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά του Διοργανωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ