Ειδήσεις

Ο Λ. Χέμσγουορθ «φανατικός» της χορτοφαγίας! Διατροφικό LIFESTYLE

Χορτοφάγος είναι εδώ και πέντε μήνες ο ηθοποιός Λίαμ Χέμσγουορθ.

 

«Για την υγεία μου, αλλά και ύστερα από τις πληροφορίες που συγκέντρωσα για την κακομεταχείριση των ζώων, δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να τρώω κρέας», τόνισε ο 25χρονος ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο στην ταινία «Αγώνες Πείνας», μιλώντας στο περιοδικό Men's Fitness.

«Περίπου πριν από έξι μήνες, πήγα και είδα έναν διατροφολόγο για να κάνω μια σειρά από αναλύσεις αίματος για να ακολουθήσω μία συγκεκριμένη διατροφή», δήλωσε ο Λίαμ και πρόσθεσε: «Με βάση της ομάδας αίματός μου και τα υπόλοιπα τεστ που έκανα ο διατροφολόγος μου είπε ότι το να καταναλώνω κόκκινο κρέας θα μου έκανε καλό. Ωστόσο διαπίστωσα πως όσο έτρωγα κόκκινο κρέας ένιωθα χειρότερα».

Χάρη στον συμπρωταγωνιστή του στους Αγώνες Πείνας Γούντι Χάρελσον, ο Αυστραλός ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει μία διατροφή βασισμένη στην χορτοφαγία.

Δείτε επίσης

Η μάχη της Selena Gomez με τον Λύκο

Η μάχη της Selena Gomez με τον Λύκο

Η 24χρονη Selena Gomez πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου και ανακοίνωσε ότι θέλει να ξεκουραστεί για τους επόμενους μήνες του τρέχοντος έτους, ώστε να αφοσιωθεί στην υγεία της.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία