Logodiatrofis.gr
Με αποψη... (dGrigorakis blog)Συμβουλες & Tips

Μια κουταλιά NUTRIMMUNE OIL την ημέρα, τη νόσο κάνει πέρα!

NUTRIMMUNE OIL

Είναι γνωστή η θετική επίδραση που έχει το ελαιόλαδο στην καρδιά και γενικότερα στην υγεία, ωστόσο τα “θαύματα” που μπορεί να κάνει στον οργανισμό ξεπερνούν κατά πολύ αυτά που μέχρι τώρα ήταν γνωστά.

Το NUTRIMMUNE OIL είναι πιστοποιήμενο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο υψηλών πολυφαινολών, ιδανικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την προστασία του οργανισμού.

Με μία κουταλιά NUTRIMMUNE OIL, μπορείτε να διαπιστώσετε τόσα πολλά εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα σας, που, ίσως, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Δείτε λοιπόν τι μπορεί να κάνει το NUTRIMMUNE OIL στο σώμα σας:

Χαρίζει λάμψη μεταμορφώνοντας το δέρμα σας

«Βάλε λάδι και έλα βράδυ!» σύμφωνα με τη λαική ρήση, υπονοώντας την ευεργετική επίδραση του ελαιόλαδου στο δέρμα…

Το ελαιόλαδο αποτελεί βασικό συστατικό πολλών καλλυντικών προϊόντων και μπορεί να ωφελήσει το δέρμα σας και ως μέρος της διατροφής σας.

Μειώνει την ερυθρότητα και το πρήξιμο και μπορεί να διατηρήσει το πρόσωπό αρυτίδιαστο για περισσότερο.

Το NUTRIMMUNE OIL έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμεύει ως φυσικό αντισηπτικό.

Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρος

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι τα μονοακόρεστα λιπαρά του ελαιόλαδου βελτιώνουν την ινσουλινοευαισθησία, δηλαδή την ικανότητα της ινσουλίνης να διενεργεί αποτελεσματικά το μεταβολισμό των υδατανθράκων.

Μία διατροφή που είναι πλούσια σε ελαιόλαδο, ασκεί θετική επίδραση στο σωματικό βάρος, όπως απέδειξε τριετής μελέτη σε περισσότερα από 180 άτομα που συμμετείχαν σε αυτή και όπου το ελαιόλαδο, τους βοήθησε να χάσουν βάρος.

Είναι ωφέλιμο για τον εγκέφαλο

Σύμφωνα με διάφορες έρευνες, η τακτική κατανάλωση ελαιόλαδου βοηθά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης αθηρωματικών πλακών στο εσωτερικό των εγκεφαλικών κυττάρων.

Αυτές οι πλάκες μπορεί να προκαλέσουν, εκτός των άλλων, τη νόσο του Αλτσχάιμερ και τη νόσο του Παρκινσον, τις πιο κοινές νευρολογικές ασθένειες στον κόσμο.

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν τακτικά ελαιόλαδο έχουν καλύτερη μνήμη από εκείνους που ακολουθούν μια δυτικού τύπου διατροφή υψηλή σε ω-6 λιπαρά.

Υποστηρίζει την υγεία των αρθρώσεων

Τα μονοακόρεστα του ελαιόλαδου μπορούν να ωφελήσουν ιδιαίτερα τα άτομα που πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα, όπως έχει αποδείξει Έλληνες ερευνητές.

Οι αντιφλεγμονώδεις ενώσεις που βρίσκονται στο εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο NUTRIMMUNE OIL μπορούν να βελτιώνουν τη δύναμη και να μειώνουν τον πόνο στις αρθρώσεις και την πρωινή δυσκαμψία που προκαλούνται από την αρθρίτιδα.

Κατά των γαστρικών και των εντερικών διαταραχών

Το ελαιόλαδο από την αρχαιότητα είναι γνωστό για τις γαστροπροστατευτικές του ιδιότητες.

Έχει αποδειχθεί ότι καταπολεμά τα επιβλαβή βακτήρια, ορισμένα από τα οποία είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά και σύμφωνα με δύο ισπανικές λειτουργεί αποπτωτικά,  εκρίζονοντας του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού (H.pylori), το οποίο θεωρείται βασικός ένοχος για το πεπτικό έλκος.

Μόνο 2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο την ημέρα μπορούν να σκοτώσουν το H.pylori σε μόλις 14 ημέρες.

Επιπλέον, το NUTRIMMUNE OIL προσφέρει ευεργετική προστασία στην υγεία του παχέος εντέρου, καταπολεμώντας διαταραχές όπως είναι το ευερέθιστο έντερο και η σπαστική κολίτιδα.

Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μπορεί να είναι το μυστικό για τη μείωση της γλυκόζης στο αίμα, βελτιώνοντας την ευαισθησία της ινσουλίνης.

Προστατεύει τον οργανισμό από το διαβήτη τύπου 2, μειώνοντας τον κίνδυνο προσβολής πάνω από 40%.

Συμπερασματικά, το NUTRIMMUNE OIL παρουσιάζει τεκμηριωμένα αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα διακρίνεται για τις καρδιοπροστατευτικές & νευροπροστατευτικές του ιδιότητες.

Είναι ένα απόλυτα φυσικός υγρός θησαυρός υγείας, ο οποίος προσφέρει συνολικά ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ