Ειδήσεις

Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ... μας κάνει το τραπέζι! ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το logodiatrofis.gr ξεκινάει μια καταπληκτική συνεργάσια με τη διακεκριμένη chef... 

 

H γνωστή chef και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Ντίνα Νικολάου, η οποία ανά τακτά διαστήματα θα... σας κάνει το τραπέζι!

Στα πλαίσια της συνεργασίας με την καταξιωμένη chef Ντίνα Νικολάου, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από τις μαγειρικές της προτάσεις που σε συνδυασμό με την διατροφική παρέμβαση της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα δημιουργούνται νέες ιδέες στην κουζίνα σας, με σκοπό να γνωρίσετε καλύτερα την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Τροφές με υψηλότατη θρεπτική αξία και περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές μονάδες Orac αποτελούν τα φρούτα, τα λαχανικά, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι, τα δημητριακά ολικής άλεσης κ.α.. Όλα τα παραπάνω, διαθέτουν το κοινό χαρακτηριστικό ό,τι αποτελούν φυσικές τροφές εξαιρετικά χαμηλού κόστους. Γι' αυτό λοιπόν το λόγο και εν μέσω οικονομικής κρίσης, θα σας παρουσιάζουμε Πεντανόστιμες & Υγιεινές Συνταγές που δεν κοστίζουν περισσότερα από 5€.

Η κάθε συνταγή θα ακολουθείται από την Επιστημονική Ανάλυση Διατροφολόγου. 

Επισκεφτείτε το επίσημο site της Ντίνας Νικολάου:

dinanikolaou-site

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία