Logodiatrofis.gr
Ειδικα ΘεματαΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣυνέντευξη

Νίκος Θεοδωράκης: Γιατί επέλεξα το ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Νίκος Θεοδωράκης: Γιατί επέλεξα το ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Γιατί επέλεξα το ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ο Διαιτολόγος Νίκος Θεοδωράκης εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή να ενταχθεί ενεργά στην Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Ο Νικόλαος Θεοδωράκης είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης από το έτος 2008 και σχεδόν εντάχθηκε στην Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και στο Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Ποιοί παράγοντες σας ώθησαν στον κλάδο της διαιτολογίας;

Καταρχάς το γεγονός πώς μιλάμε για μια επιστήμη η οποία συνεχώς εξελίσσεται αποτελεί σημαντική πρόκληση.

Από κει και πέρα, είναι ένας κλάδος όπου δεν συντάσσουμε απλά διαιτολόγια για απώλεια ή αύξηση βάρους αλλά αντιμετωπίζουμε πολλά διατροφοεξαρτώμενα προβλήματα υγείας(σχεδόν όλα είναι η αλήθεια).

Η θεραπεία – βελτίωση της υγείας των ανθρώπων μέσω της τροφής αποτελεί από μόνη της μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία.

Η επίτευξη των στόχων από τους ασθενείς με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

Τί ακολούθησε μετά τις σπουδές;

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου ίδρυσα τη Διαιτολογική Μονάδα “Healthy Way” όπου και  εξασκούσα ως υπεύθυνος  το επάγγελμα του διαιτολόγου-διατροφολόγου.

Λίγο αργότερα αποφάσισα να ενταχθώ στην Επιστημονική Ομάδα Λόγω Διατροφής με σκοπό να συνεχίσω μια ήδη επιτυχημένη καριέρα και ταυτόχρονα βέβαια να εξελιχθώ σαν διατροφολόγος.

Παράλληλα παρακολούθησα και παρακολουθώ πλήθος σεμιναρίων που αφορούν στη διατροφή παιδιών και ενηλίκων.

Είμαι μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Λόγω Διατροφής και της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος.

Επίσης, είμαι  Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας και υπεύθυνος για το Νομό των Χανίων.

Έχω αρθρογραφήσει και εξακολουθώ να αρθρογραφώ στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

Έχω πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικούς ομίλους, σχολεία, ενώ έχω παρουσιάσει και παρουσιάζω εκπομπές για θέματα διατροφής σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Επίσης, είμαι συνεργάτης της Ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογραφώ στο Νο1 portal Διατροφής και Υγείας.

Γιατί επιλέξατε να ενταχθείτε στην Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ;

Ν.Θ.: Εξαρχής με συνάρπασε η ιδέα της συνεργασίας με τον Κύριο Γρηγοράκη ο οποίος ειλικρινά με ενέπνευσε.

Από κει και πέρα, θα ήταν μεγάλη παράλειψη μου να μην μιλήσω και συνολικά για όλους τους επιστήμονες υγείας που απαρτίζουν την Επιστημονική Ομάδα Λόγω Διατροφής.

Άλλωστε, τα σπουδαιότερα πράγματα δεν γίνονται ποτέ από ένα άτομο αλλά από μια ομάδα ανθρώπων.

Τέλος, πολυσήμαντο είναι και το μοναδικό πλεονέκτημα που παρέχει το Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ το οποίο δεν είναι άλλο από την ευκαιρία να επωφεληθείς του συστήματος αποτελεσματικού Marketing της Διαιτολογικής Μονάδας, το οποίο διαθέτει σε απόλυτο βαθμό το συγκεκριμένο Δίκτυο.

Ποια είναι τα πρώτα οφέλη που αποκομίσατε;

Σχεδόν ταυτόχρονα με την ένταξη μου στην Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ δημοσίευσα τα πρώτα μου άρθρα και συνεντεύξεις, τις οποίες παραχώρησα σε έντυπα πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεχείς δημοσιεύσεις επιστημονικών κειμένων μου σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά.

Ουσιαστικά, ένιωσα πως οι κόποι μου ξεκίνησαν να ανταμείβονται.

Σήμερα, έχουν περάσει περίπου 6 μήνες μετά από της ένταξη σας Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Συνεχίζετε να αποκομίζετε οφέλη;

Η δημόσια προβολή των συνεργατών του Δικτύου Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ είναι μοναδική και επιτυγχάνεται μέσα από τις πολυδιάστατες Δημόσιες Σχέσεις που διαθέτει ο Όμιλος ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Περιλαμβάνει τακτικές τηλεοπτικές εμφανίσεις, αρθογραφία σε ηλεκτρονικές σελίδες υψηλής επισκεψιμότητας και έντυπα πανελλαδικής κυκλοφορίας και Πανελλαδική διαφήμιση.

Επιπλέον, είναι μοναδική η εμπειρία που αποκομίζεις παρακολουθώντας τις δραστηριότητες της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Παρέχεται δωρεάν όλο το υλικό λειτουργίας της Διαιτολογικής Μονάδας όπως είναι επιστολόχαρτα – έντυπα διατροφολογίων, Συνταγολόγια, folders, Έντυπο Newsletter, Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων, Ενημερωτικά Εγχειρίδια (Booklet): «Βελτιώνω τη διατροφή μου» & «Μυστικά διατροφής για παιδιά», Περιοδικό «Λόγω… διατροφής», αλλά και πρόσβαση δωρεάν μέσω κωδικού σε συνδρομητική ιστοσελίδα: που αφορά στην αποδελτίωση διατροφικών θεμάτων έντυπων Μ.Μ.Ε.

Τέλος, παρέχεται Δωρεάν συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια με την κάλυψη όλων των εξόδων εγγραφής και διαμονής, αλλά και σχεδιάζεται από κοινού η Προβολή εγκαινίων σε έντυπα ευρείας κυκλοφορίας.

Ο Όμιλος ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ σήμερα αποτελεί την πρώτη Διαιτολογική Ομάδα με ασυναγώνιστες δυνατότητες προβολής των συνεργατών της σε ολόκληρο το φάσμα δραστηριοτήτων της!

Ποιες είναι οι συνολικές εντυπώσεις σας από τη συμμετοχή σας στην Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ;

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ είναι απίστευτη!

Αμέσως σε αγκαλιάζει με έναν τρόπο μοναδικό και σου παρέχει αφειδώς της δυνατότητας ώστε να αναδείξεις την επιστημονικότητα, αλλά και τη δυναμικότητα σου.

Όλα τα μέλη της Ομάδας επικοινωνούν μεταξύ τους και συνεργάζονται πάντα για το κοινό καλό με γνώμονα την προαγωγή της Επιστήμης της Διαιτολογίας και Διατροφής.

Είμαι πολύ υπερήφανος που αποτελώ μέλος της!

Επιμέλεια Συνέντευξης: Γιώργος Τσιάνης

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ:

Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Επιστημονικός συνεργάτης Logodiatrofis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ