Logodiatrofis.gr
Βιβλια

‘ΝΙΚΗΣΤΕ τα Αυτοάνοσα – Τόμος Γ’: Ψωρίαση, Λεύκη, Ατοπική δερματίτιδα, Μυασθένεια GRAVIS κ.α.

ΝΙΚΗΣΤΕ τα Αυτοάνοσα

Ο τρίτος τόμος της σειράς βιβλίων (τριλογία) ‘ΝΙΚΗΣΤΕ τα Αυτοάνοσα’ του διατροφολόγου Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Πλήρης Οδηγός Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού Συστήματος από τη σειρά βιβλίων (τριλογία) «Νικήστε τα Αυτοάνοσα, Τόμος Γ‘: Ψωρίαση, Λεύκη, Ατοπική δερματίτιδα (έκζεμα), Μυασθένεια GRAVIS, Αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα και Αυτοάνοση αιμολυτική αναιμία», του Δρα. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Επιπλέον, παρατίθενται συνοπτικά οι διαθέσιμες πληροφορίες για άλλα 21 λιγότερο συχνά αλλά εξίσου σημαντικά αυτοάνοσα.

Η περιεκτική προσέγγιση του θέματος επιβάλει φυσικά και την εξέταση του σημαντικού ρόλου της ψυχολογίας, αλλά και της σημασίας της βιταμίνης D.

Είναι βέβαιο, ότι η πρώτη και βασική αντιμετώπιση των χρόνιων νοσημάτων που προκύπτουν στην πορεία της ζωής θα πρέπει να έχει κυρίως διατροφοκεντρικό (και βεβαίως ψυχοκεντρικό) χαρακτήρα.

Η διατροφική φροντίδα αδιαμφισβήτητα προσφέρει, με χαμηλό κόστος συγκριτικά με την φαρμακευτική αγωγή, μία καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερη υγεία!

Από την ανάλυση όλων των δεδομένων, προκύπτει ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό συμπέρασμα που δεν είναι άλλο από την παραδοχή της υψηλής σημασίας που διαδραματίζει η έλλειψη σε βιταμίνη D τουλάχιστον στην αιτιολογία των αυτοάνοσων διαταραχών.

Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε την αιματολογική εξέταση της βιταμίνης D ως την «μητέρα των βιοχημικών εξετάσεων».

Όλο και περισσότερες μελέτες επισημαίνουν ότι στην Ελλάδα σήμερα, παρά την πολύμηνη ηλιοφάνεια, αντιμετωπίσουμε τεράστιο πρόβλημα έλλειψης και ανεπάρκειας βιταμίνης D.

Καθώς όλη η βιβλιογραφία «φωνάζει» για την απόλυτη εμπλοκή της βιταμίνης D στη ρύθμιση του αμυντικού συστήματος, είναι δέον περιοδικά να πραγματοποιείτε μία μέτρηση της 25(ΟΗ)D.

Αν διαπιστώσετε χαμηλές τιμές θα πρέπει να τις αντιστρέψετε άμεσα, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα αποκατάστασης της υγείας σας. Στα πλαίσια αυτά, μπορείτε να επισκεφθείτε ειδικό διατροφολόγο προκειμένου να σχεδιάσετε μαζί του το κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα για την υποστήριξη των αναγκών σας σε βιταμίνη D, αλλά και τη διαιτητική διαχείριση των επιμέρους τροφικών σας ιδιαιτεροτήτων.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η βιταμίνη D βρίσκεται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας (το φως του ήλιου), δίπλα μας και πολλές φορές μας είναι αδύνατον να δεχθούμε ότι τόσες πολλές δράσεις υγείας μπορούν να προέρχονται από ένα θρεπτικό συστατικό, το οποίο η χώρα μας το παρέχει αφειδώς και μάλιστα κυριολεκτικά ΔΩΡΕΑΝ!

Η ουσιαστική πρόσληψη βιταμίνης D δεν έχει πραγματικά κανένα κόστος. Βγαίνεις απλά στην ύπαιθρο, στον ήλιο, και την συνέλεξες δωρεάν και μάλιστα σε ποσότητα που μπορεί να σε καλύψει για αρκετό καιρό. Αυτό είναι απίστευτο και στην ουσία δεν συμβαίνει με κανένα άλλο θρεπτικό συστατικό της διατροφής.

Προσκαλέστε λοιπόν αυτό το δώρο της φύσης (και πιο συγκεκριμένα του ήλιου) ώστε να εισβάλλει άπλετα στη ζωή σας!

Διαστάσεις: 21 Χ 28 ● Τιμή: 12,00 €

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

*Διατίθεται ως Έκδοση Περιοδικού

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο-παρουσίαση του βιβλίου

Σύντομα…

.

Δείτε όλα τα βιβλία της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί για περισσότερο από 20 χρόνια στον τομέα της εμπεριστατωμένης ενημέρωσης επιστημόνων υγείας και κοινού για το αντικείμενο της διατροφής και διαιτολογίας, διαθέτοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων στο ενεργητικό της.

Μπείτε στο επίσημο κατάστημα eshop του Logodiatrofis.gr και βρείτε όλα τα βιβλία των Επιστημονικών Εκδόσεων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!

Βιβλία Διατροφής και Υγείας, με ποικίλη θεματολογία για τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί, καθώς και βιβλία για δίαιτα, σωστή διατροφή, αλλά και βιβλία με υγιεινές συνταγές.

Αποκτήστε τα βιβλία στο eshop.logodiatrofis.gr με πλούσια ΔΩΡΑ σε κάθε σας παραγγελία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ