Ειδήσεις

Nespresso Freddo αυτό το καλοκαίρι Τα νέα της Διατροφής

Nespresso Freddo

Η Nespresso για να εγγυηθεί το τέλειο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε παρασκευή καφέ με βάση τον espresso προσφέρει μια συλλογή 22 Εκλεκτών Ποικιλιών, καθεμία με ξεχωριστή προσωπικότητα, για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές γευστικές μας προτιμήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και μια σειρά από μηχανές espresso που λειτουργούν σε υψηλή πίεση 19 bar.

Φέτος το καλοκαίρι, προτρέπει τα μέλη της να επισκεφθούν μία Boutique στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη και να ανακαλύψουν την απόλυτη εμπειρία Freddo Nespresso. Έμπειροι baristi βρίσκονται στις Boutiques για να ενημερώσουν τα μέλη της Nespresso πως μπορούν να παρασκευάσουν τέλειο freddo espresso και freddo cappuccino στο σπίτι, με βάση έναν εξαιρετικής ποιότητας espresso & τέλειο κρύο αφρόγαλα από φρέσκο γάλα με τη βοήθεια του Aeroccino.

Το τελετουργικό για τον τέλειο Freddo είναι απλό: Χρησιμοποίησε 2 κάψουλες από την αγαπημένη σου Εκλεκτή Ποικιλία, πρόσθεσε ζάχαρη, αν το επιθυμείς και στη συνέχεια παγάκια. Αν προτιμάς τον Freddo cappuccino, απλά ακολούθησε τη διαδικασία Nespresso Freddo και στη συνέχεια, βάλε 80-100 ml φρέσκο παγωμένο γάλα στο Aeroccino. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί και σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις έναν τέλειο κρύο αφρόγαλα για τον καφέ σου! Απόλαυσε τη στιγμή! Πότε δεν ήταν πιο εύκολο να πιεις έναν επαγγελματικό Nespresso Freddo στην άνεση του σπιτιού σου!

Ανακαλύψτε περισσότερα tips στο Nespresso.com ή στην εφαρμογή της Nespresso για κινητά.

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία