Ειδήσεις

Το αδιαχώρητο στη μεγάλη γιορτή της Διατροφής ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Πλήθος εκλεκτών προσωπικοτήτων του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου παρευρέθηκε στο 'Party της διατροφής'.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/10) σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο “Darling – The Bar ” στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε το 'Party της Διατροφής', το οποίο έκρυβε πολλές εκπλήξεις και εντυπωσίασε τους καλεσμένους.

Με σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Θωρακίζω τον οργανισμό μου!» διακεκριμένοι ομιλητές (Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης - Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Έλλη Σπυροπούλου - Δημοσιογράφος/Πρόεδρος ΑΜΚΕ "ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα" και η Έλλη Παπαγγελή - Παρουσιάστρια) κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ. Γιώργος Γαβρίλης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην υψηλή σημασία της υιοθέτησης ποιοτικών διατροφικών συνηθειών.

Η γνωστή Event planer κα Έλενα Δεφίγγου παρουσιάσε την έκπληξη της βραδιάς, με τη “Θεά Δήμητρα” και τα αγαθά της να υποδέχονται τους προσκεκλημένους.  

Στη βραδινή εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος εκλεκτών προσωπικοτήτων του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου, το οποίο στη συνέχεια στο κεφάτο party που ακολούθησε έσπευσε να ευχηθεί στο διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη για τα γενέθλια του (τα οποία συμπίπτουν με την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής) μετά το σβήσιμο των κεριών της πενταόροφης τούρτας που είχαν δημιουργήσει προς τιμήν του οι συνεργάτες του.

Όλοι οι καλεσμένοι κατά την αποχώρηση τους παρέλαβαν το δώρο τους από την Ομάδα μας στην τσάντα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!

Περισσότερα για την ολοήμερα εκδήλωση θα βρείτε στο: https://logodiatrofis.gr/imera-diatrofis-2017-post-event

Δείτε επίσης

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί στον τομέα της υπεύθυνης διαιτολογικής φροντίδας αντιμετωπίζοντας προβλήματα που σχετίζονται με τη διατροφή. !

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία