Μπισκοτένιες Μαργαρίτες ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
Υλικά
- 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
- 250 g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
- 250 g βανίλια (υποβρύχιο)
- 1 αυγό
- 1 βανίλια
- Φρούτα για διακόσμηση
- 100 g τρούφα σοκολάτα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη βανίλια (υποβρύχιο) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα συμπληρώνουμε το αυγό χτυπημένο, λίγο-λίγο και τη 1 βανίλια. Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνέ, με την κρέμα και κολλάμε τα μπισκότα ανά δύο. Σχηματίζουμε μαργαρίτα σε κάθε μπισκότο και στολίζουμε με φρούτα όπως στην εικόνα. Αφού παγώσουν λίγο στο ψυγείο, «βουτάμε» τις γωνίες των μπισκότων στην τρούφα σοκολάτας.