Ειδήσεις

Ένα μοναδικό happening και μία βραδιά γεμάτη… vibes για την Ντίνα Νικολάου Τα νέα της Διατροφής

Ο Δ.Γρηγοράκης στο VibeBar, μίλησε για την καταξιωμένη σεφ Ν.Νικολάου

 

Με τον πιο ζεστό αλλά και "εύγευστο" τρόπο  "ανακατεύτηκαν" η μαγειρική με τη μουσική την Κυριακή 10/01 στο Vibe bar στην Πλατεία Ειρήνης.

Η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου παρουσίασε το βιβλίο της "Μόνος στην κουζίνα" δίνοντας στους φίλους και τις φίλες της, λάτρεις του " ευ μαγειρεύειν", μικρά και μεγάλα μυστικά που κάνουν ακόμη πιο απολαυστικές τις γαστριμαργικές συνήθειές μας.

Ο Κλινικός διαιτολόγος - διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ο pastry chef Χρήστος Βεργάδος και οι δημοσιογράφοι Αθηνά Ζαχαράκη, Άρης Βασιλειάδης και Μαρία Ρουμελιώτου μίλησαν για τη σημαντική σεφ.

Με μουσικές, από τον Γιάννη Βίτσα, που μας ταξίδεψε στο χρόνο από τους Μanu Negra ως τη Νατάσα Μποφίλιου, ... Το βέβαιο είναι πως το μείγμα του The Sunday culture guide στο Vibe bar ήταν μοναδικά ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης

Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά;

Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά;

Ψωνίστε Μαζί Μας! Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά; Κλείστε Τώρα Το Ραντεβού Σας Με Τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Γιούλη Φραγκιαδουλάκη Του ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Στο Ηράκλειο.!

2ND ATHENS DIABETES FORUM

2ND ATHENS DIABETES FORUM

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Maΐου 2017, στην ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία