Logodiatrofis.gr
Ο ειδικός απαντά...

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε μέλι αντί για ζάχαρη στις συνταγές των Χριστουγεννιάτικων γλυκών;

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ απαντούν σε κάθε σου απορία…

Τα Χριστούγεννα φτάνουν, οι αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων με τις ζεστές οικογενειακές στιγμές, την ανταλλαγή δώρων και φυσικά τα γλυκά.

Μπορούν όμως τα γλυκά των γιορτών να είναι λιγότερο παχυντικά και να μας προσφέρουν θρεπτικά οφέλη;

Η απάντηση κρύβεται πίσω από την αντικατάσταση της κρυσταλλικής ζάχαρης με καλής ποιότητας συσκευασμένο μέλι που εμπιστευόμαστε.

Έτσι, και αποφεύγουμε τις δυσμενείς επιπτώσεις της ζάχαρης στον οργανισμό και προσδίδουμε στην συνταγή μια πιο βελούδινη υφή, απίστευτη γεύση και φυσικά τις αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες του μελιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ