Ειδήσεις

Μεγάλη επιτυχία και φέτος η Γειτονιά Αλληλεγγύης της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Τα νέα της Διατροφής

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια ανοιξιάτικη μέρα, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά από την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas το διήμερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γειτονιά Αλληλεγγύης»  στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου.

 
 Συνολικά, πάνω από 10.000 Θεσσαλονικείς επωφελήθηκαν από τις δωρεάν εξετάσεις και τις δράσεις της «Γειτονιάς Αλληλεγγύης», μέσα από τις μάρκες της Unilever, όπως η ΑΙΜ, το Becel pro-activ, το Pummaro, η Knorr, το Dove, η Κlinex, το Lipton.

Ανάμεσα στους επισκέπτες, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κα Καλυψώ Γούλα, καθώς και υπεύθυνοι συνεργαζόμενων επιστημονικών φορέων, όπως ο πρόεδρος της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος κ. Απόστολος Ευθυμιάδης και η πρόεδρος του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», κα Μέμη Τσεκούρα.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την επιστημονική συνεργασία της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος, της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα». Περιελάμβανε δωρεάν εξετάσεις χοληστερίνης, στοματικής υγείας και οστικής πυκνότητας, ορθοπαιδική εκτίμηση οστεοαρθρίτιδας αλλά και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα που αφορούν την υγεία, την κοινωνία και το περιβάλλον, όλες ανοιχτές στο ευρύ κοινό. 

 Η κα Μίνα Βαλαβάνη, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η Γειτονιά Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη, για δεύτερη χρονιά, μας έδωσε  τη δυνατότητα, μέσα από τις μάρκες μας όπως η ΑΙΜ, το Becel pro-activ, το Pummaro, η Knorr, το Dove, η Klinex, το Lipton, να προσφέρουμε στους κατοίκους της συμπρωτεύουσας μια σειρά από δράσεις φροντίδας, κυρίως για την υγεία και την ευεξία. Oλες αυτές οι δράσεις εντάσσονται στο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την Αειφορία. Η ανταπόκριση που συναντήσαμε, μας συγκίνησε και μας ενθαρρύνει καθώς, μέσα από τη Γειτονιά Αλληλεγγύης της ΕΛΑΪΣ- UNILEVER, βρήκαμε έναν ακόμη τρόπο να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια. Ξεκινάμε και φέτος από εδώ, όπου βρήκαμε μια πολύ φιλόξενη αγκαλιά για τη Γειτονιά μας και θα συνεχίσουμε και σε άλλες πόλεις!»


 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Solid Relations, Kλαίρη Κουντούρη, 210 8172264

Δείτε επίσης

Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά;

Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά;

Ψωνίστε Μαζί Μας! Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά; Κλείστε Τώρα Το Ραντεβού Σας Με Τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Γιούλη Φραγκιαδουλάκη Του ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Στο Ηράκλειο.!

2ND ATHENS DIABETES FORUM

2ND ATHENS DIABETES FORUM

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Maΐου 2017, στην ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία